Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ"

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ... Δεν άντεξαν φέτος και έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση οι "οικολόγοι πράσινοι" του Τρεμόπουλου (που εξακολουθούν πάλι να σπρώχνουν στις δημοσκοπήσεις τα γνωστά κέντρα) για να μας ενημερώσουν πως είναι ΚΑΤΑ των παρελάσεων. Διαβάστε λοιπόν και ΔΙΑΔΩΣΤΕ την ανακοίνωση των πουρναροκαλλιεργητών για να μάθουν φίλοι και γνωστοί τι μυαλά κουβαλάνε και τι σκοπούς εξυπηρετούν. Και μην ξεχνάτε πως ο απώτερος στόχος όλων αυτών των δήθεν προοδευτικών δυνάμεων δεν είναι άλλος απο την οριστική κατάργηση των παρελάσεων, τις οποίες πρέπει να περιφρουρήσει ο Ελληνικός λαός απέναντι στις ονειρώξεις των ανθελλήνων:
"Αναφερόμενη στη συνέχιση της διοργάνωσης μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων στη χώρα μας, και μάλιστα μέσα στα φετινά πρωτοφανή πλαίσια, η συν-εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων Ελεάννα Ιωαννίδου δήλωσε:
«Οι Οικολόγοι Πράσινοι είμαστε κατά των παρελάσεων, γιατί παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα, έχουν καταργηθεί σ’ όλη την υπόλοιπη Ευρώπη και είναι δαπανηρές, και αντιπαιδαγωγικές. Επιπλέον, πιστεύουμε πως υπάρχουν πολύ πιο πρόσφοροι τρόποι, για να τιμούμε την συλλογική μας μνήμη. Τελικά ποια απελευθέρωση του έθνους γιορτάζουμε αύριo, όταν ο εορτασμός γίνεται σε δημόσιους χώρους-φρούρια, απροσπέλαστους για την πλειοψηφία των πολιτών;»
http://www.stoxos.gr/2012/03/blog-post_8271.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: