Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Κλείνουν στρατόπεδα και αεροδρόμια για εξοικονόμηση χρημάτων.

Οι δραστικές περικοπές και μειώσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζονται ακατάπαυστα καθώς τα έξοδα του κρατικού προϋπολογισμού προορίζονται, ως γνωστόν, για την καλοπέραση των πολιτικάντηδων και την οικονομική αβάντα των λαθροεποίκων της χώρας μας. Οι σχέσεις άλλωστε των τουρκόφιλων νταβατζήδων της Ελληνικής Βουλής με το προαιώνιο, μογγόλο εχθρό μας επιβάλλουν στάση δουλική, υποτακτική και τελειωτικής παράδοσης της εθνικής μας ασφάλειας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.
Απόρρητο σχέδιο, λοιπόν, των Γενικών Επιτελείων προβλέπει κλείσιμο σχηματισμών, κατάργηση κέντρων νεοσυλλέκτων (Ορεστιάδος, Ξάνθης, Καβάλας, Κω κλπ), μεραρχιών, μονάδων, καθώς και στρατιωτικών αεροδρομίων. Το εν λόγω σχέδιο προβλέπει τη μείωση της δομής κατά ένα Σώμα Στρατού, πέντε Μεραρχίες, 11 Ταξιαρχίες, 40 Συντάγματα και 80 Μονάδες. Από την κατάργηση των σχηματισμών αυτών προβλέπεται να εξοικονομηθούν 62 εκατ. ευρώ ετησίως. Το αυτό προβλέπεται και για τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων, μιας και προτείνεται να μείνουν 12 από τα 35. Από την μείωσή τους αναμένεται να εξοικονομηθούν 34.200.000 ετησίως, ενώ προωθείται σύμπτυξη μονάδων στην Πολεμική Αεροπορία και μειώνεται ο προϋπολογισμός του Πολεμικού Ναυτικού.
Ο εν γένει αφοπλισμός, λοιπόν, των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων λαμβάνει χώρα με ταχείς ρυθμούς από τα ΔΝΤικα-Πασοκικα-Λα(γ)οϊκα πιόνια της Διεθνοσιωνιστικής Διακυβέρνησης, ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στο έλεος των τουρκικών παραβιάσεων και απειλών και να συνεχίσει να άγεται και να φέρεται από τους κατευθυνόμενους εγχώριους ηγετίσκους και τους αλλότριους, καταστροφείς τοκογλύφους.
Βέβαια, τα έξοδα συντήρησης των γραφείων των θωρηκτών μας κ.κ. Βενιζέλου και Πάγκαλου μπορεί να μας στοιχίζουν μερικά εκατομμύρια ευρώ το χρόνο (συνολικά 4,5εκατ. ευρώ) αλλά ας μην το κάνουμε και θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: