Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

H MEΓΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΤΑΣΤΑΣΗ TOY ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε & ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

 

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2022/06/h-me-toy.html

Ποσοστο Γηγενών Επι Του Γενικού Πληθυσμού :

Δανία 84%, Αυστρία 79%, Νορβηγία 83%, Αγγλία 79%, Γερμανία 80%, Ολλανδία 77%, Ελλάδα 91,6 και κατεβαίνει, με τον Δείκτη Γεννητικότητας των αλλοδαπών να είναι υπερδιπλάσιος!

Είναι πλέον γνωστό ότι τα φυσικά ισοζύγια (γεννήσεις – θάνατοι) στη χώρα μας μετά το 2010 – και για πρώτη φορά μεταπολεμικά – είναι σταθερά αρνητικά, αποτέλεσμα της φορομπηχτικής πολιτικής και λεηλασίας των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και της κατά συνέπεια σκόπιμης πτώχευσης του Ελληνικού λαού με απώτερο σκοπό την αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού για την δυνατότητα εξουσίας αυτού από ξένα κέντρα εξουσίας. Ένας ανομοιογενής φυσικά, γλωσσικά, κοινωνιολογικά και εθιμοτυπικά λαός δύνανται να ελεγχθεί και να εξουσιαστεί ταχύτερα και καλύτερα!

Με τον ερχομό, μάλιστα, των μνημονίων που οι κυβερνήσεις του Δημοκρατικού Συνταγματικού Τόξου παρέδωσαν την κυριαρχία της Ελλάδος στα ξένα κέντρα εξουσίας για τα επόμενα 99 χρόνια και η Ελλάς μετατράπηκε σε Προτεκτοράτο, ξενιτεύτηκαν 500.000 Ελληνόπουλα, πράγμα που συνεχίζεται και σήμερα διότι το καθεστώς Μητσοτάκη ακολουθεί τις εντολές ΝΤΠ και το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι η ενσωματωση του γηγενούς πληθυσμού με τους λαθρομετανάστες απο τις 150 χώρες που έρχονται προσκεκλημένοι να αυξήσουν τον πλυθυσμό μας!

Καμία μέριμνα για τα νέα ζευγάρια να βοηθηθούν από το κράτος για να μπορέσουν να κάνουν οικογένεια Ελληνική! Σε μια χώρα που τα παιδια αποτελούν τεκμήριο και οι λαθρομετανάστες πριμοδοτούνται απο επιδόματα και ζουν χωρίς εργασία!

Και έρχεται το καθεστώς Μητσοτάκη με την καθαρά ανθελληνική του πολιτική να ανακοινώσει στους Έλληνες ότι οι “αλλοδαποί” θα συμβάλουν στη αύξηση του πληθυσμού μας και την οικονομική ανάπτυξη.

Είναι δεδομένο ότι εδώ και τρεις δεκαετίες ο πληθυσμός των αλλοδαπών στη χώρα λόγω της ανθελληνικής πολιτικής των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ έδωσε την δυνατότητα σε αλλοδαπούς να εποικίσουν την Ελλάδα , ώστε να συμβάλουν κατ’ αυτούς στην αύξηση του πληθυσμού της Ελλάδος και την οικονομική της ανάπτυξη .

Στο Μεταναστευτικό τοπίο και την εθνοτική κατανομή ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ελληνικού πληθυσμού πλέον είναι η κυρίαρχη παρουσία της Αλβανικής εθνοτικής ομάδας μετά το άνοιγμα συνόρων του Αντώνη Σαμαρά.

Οι Αλβανοί σήμερα αποτελούν την πλειονότητα των νομίμως διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών με τις υπόλοιπες σημαντικές μεταναστευτικές κοινότητες της χώρας να προέρχονται ,από την Ανατολική Ευρώπη ,την Ασία, την Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το μεγαλύτερο μέρος των λαθρομεταναστών και νομίμων στη χώρα είναι νεότερης ηλικίας και τείνουν να έχουν περισσότερα παιδιά σε σχέση με τους γηγενείς.

Μεγάλες, επίσης, διαφοροποιήσεις παρατηρούνται σε σχέση με το φύλο μεταξύ των διαφόρων λαθρο μεταναστευτικών ομάδων, με ορισμένες μεταναστευτικές κοινότητες να αποτελούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου από άνδρες (π.χ. Μπαγκλαντές, Ινδία) ενώ άλλες κυριαρχούνται από γυναίκες (π.χ. Μολδαβία, Φιλιππίνες). •

Με την νέα μάλιστα πολιτική της Ε.Ε που ακολούθησαν και ακολουθούν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ εφαρμόζεται το καθαρό δόγμα αλλοίωσης του πληθυσμου που αναφέρει ότι : ” Αντί του ανήκειν σε μια κοινότητα αίματος γίνεται πρόταση για κοινή πολιτική συνείδηση του ανήκειν στην ελληνική πολιτεία φέροντας προσωπική ευθύνη για την ιστορική της πορεία με σημαντική προσπάθεια η ελληνική ιθαγένεια να αποσπάται από την αποκλειστική πρόσδεσή της με την αρχή του αίματος (jus sanguinis)”

Και θεωρώ εύλογο το ερώτημα, οι λαμβάνοντες Ελληνική Ιθαγένεια θα πολεμήσουν στο πλευρό της Ελλάδος σε περίπτωση που θα τους χρειαστεί η Χώρα , όταν , μάλιστα, οι κυβερνήσεις από τις οποίες προέρχονται π.χ Πακιστανοί έχουν πολιτικά καταφερθεί εναντίον της Ελλάδος ;

Για όλα αυτά περί αντικατάστασης του πληθυσμού των Ελλήνων η ΧΡΥΣΗ ΑYΓΗ δια στόματος του Ιδρυτού του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Γ. Μιχαλολιάκου , του Βουλευτών και στελεχών αυτής έχει αναφερθεί στην Βουλή των Ελλήνων αναλύοντας του κινδύνους που εγκυμονεί για το Ελληνικό Έθνος η αντικατάσταση του πληθυσμού των γηγενών Ελλήνων!

Το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ ΚΑΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΟΔΗΓΉΣΕΙ ΣΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ!

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: