Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Γιατί άραγε τα ελληνόφωνα ΜΜΕ «έπνιξαν» τη σφαγή στην Μελίγια;

 

Στα «ψιλά» των ελληνόφωνων ΜΜΕ (που παραμένουν αριστεροκρατούμενα, παρά το ότι στηρίζουν μανιωδώς Μητσοτάκη, γιατί τους ταΐζει αβέρτα…) πέρασαν τα αιματηρά γεγονότα στην Μελίγια, με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες μεταξύ των επίδοξων λαθρομεταναστών που επιχείρησαν να περάσουν τον ατσάλινο φράχτη που χωρίζει το Μαρόκο από το ισπανικό έδαφος της Μελίγια, αλλά απωθήθηκαν βιαίως από Μαροκινούς και Ισπανούς αστυνομικούς.

Και βέβαια, υπάρχει λόγος που ένα τέτοιο φοβερό περιστατικό πέρασε στα «ψιλά» των ελληνόφωνων ΜΜΕ. Ο λόγος είναι ότι στην Ισπανία υπάρχει κυβέρνηση «λαϊκού μετώπου», υπό τον σοσιαλιστή Σάντσεθ, στην οποία συμμετέχουν οι διαβόητοι Podemos (ο ΣΥΡΙΖΑ της Ισπανίας), αλλά και το Κ.Κ. Ισπανίας!

Κι αν σας παραξενεύει το γεγονός ότι ένα ΚΚ συμμετέχει σε κυβέρνηση χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ε, δεν είναι και η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο! Θα σας θυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια το ΚΚ Πορτογαλίας (το τελευταίο «σταλινικό» κόμμα της Ευρώπης, μαζί με το ΚΚΕ) συμμετείχε στην κυβέρνηση της χώρας, αλλά και το ελληνικό παράδειγμα, όταν το ΚΚΕ συγκυβέρνησε με την ΝΔ, από τον Ιούλιο ως τον Οκτώβριο του 1989 (κυβέρνηση Τζανετάκη), αλλά και με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα, από τον Νοέμβριο του 1989 ως τον Απρίλιο του 1990.  

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, όλα όσα συνέβησαν δε θα είχαν συμβεί κι οι άνθρωποι που χάθηκαν άδικα θα ζούσαν σήμερα, αν η Ισπανία είχε ακολουθήσει το βρετανικό παράδειγμα και είχε κάνει συμφωνία με κάποια χώρα της Αφρικής, να προωθεί εκεί όσους λαθρομετανάστες περνούσαν σε ισπανικό έδαφος, για όσον καιρό εξετάζεται το αίτημα ασύλου τους… 

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: