Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ αρνείται να εφαρμόσει την δικαστική απόφαση για την απαγόρευση των αμβλώσεων!

 

Ιστορική η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για απαγόρευση της βρεφοκτονίας (άμβλωσης) αλλά το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ αρνείται… δημοκρατικότατα να την εφαρμόσει, γιατί έτσι γουστάρει!

Το Πεντάγωνο, λοιπόν, που προφανώς περίμενε την συγκεκριμένη δικαστική απόφαση, είχε δηλώσει προ της απόφασης, ότι οποιοσδήποτε νόμος για τις αμβλώσεις θεσπιστεί δεν θα αναγνωριστεί και τώρα εμμένει στην απόφαση του!

Το Αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, ανακοίνωσε ότι «εξακολουθεί να διευθετεί την πολιτική του για τις γυναίκες στρατιωτικούς που χρειάζονται άμβλωση ενώ υπηρετούν σε μια πολιτεία όπου απαγορεύεται».

Ο δε υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν, σε δήλωση του «ορκίστηκε» να προστατεύσει την… ευημερία των γυναικείων στρατευμάτων της Αμερικής. Σε συνέντευξη Τύπου, ανέφερε ότι αξιολογεί αυτές τις πολιτικές μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου να ακυρώσει τη Roe v. Wade, η οποία από το 1973 εγγυάται το «δικαίωμα της γυναίκας σε έκτρωση».

Σύμφωνα μάλιστα με αξιωματούχους, το Υπουργείο Άμυνας όχι μόνο θα αψηφήσει την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου και τους νόμους της κάθε πολιτείας κατά των αμβλώσεων, αλλά θα χρησιμοποιήσει χρήματα από τους ομοσπονδιακούς φόρους για να το κάνει!!!

Έτσι εφαρμόζεται η «δημοκρατία» στη… «μεγαλύτερη Δημοκρατία» της παρηκμασμένης Δύσεως!

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: