Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Πάτρα: Χέρι έπνιξε τη Μαλένα και την Ίριδα

 

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από το θρίλερ των θρίλερ με τον θάνατο των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, εφόσον το πόρισμα των έμπειρων ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά δεν αφήνει κανένα περιθώριο.

Ασφυκτικός θάνατος

Τα αίτια των δυο θανάτων δεν είναι παθολογικά, ο θάνατος των δύο παιδιών οφείλεται στον ίδιο μηχανισμό και είναι ασφυκτικός, ενώ ανθρώπινος παράγοντας επέφερε τον θάνατο των δύο κοριτσιών. Άρα πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το MEGA φέρνει στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία του πορίσματος. Τι προκάλεσε το βίαιο θάνατο των δύο άτυχων παιδιών;

– Ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου οδηγεί σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας, στον βίαιο μηχανισμό θανάτου.

– Με δεδομένα τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα καθώς και δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου.

Για την 3,5 ετών Μαλένα οι ιατροδικαστές αναφέρουν:

-Κακώσεις, εν ζωή γενόμενες στοματικού βλεννογόνου/ άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο του αβάπτιστου θήλεος Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, το «κλειδί» για την εξιχνίαση των θανάτων ήταν μια ειδική τεχνική που πραγματοποιήθηκε σε εργαστήριο της Αθήνας από παθολογοανατόμο και απέδειξε πως τα δυο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Στο άκουσμα του πορίσματος η προφυλακισμένη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου επέμεινε στην αθωότητά της.

https://hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: