Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Ο Βουλευτής Μπουρνούς, ο ΥΠΕΘΑ Παναγιωτόπουλος, οι Αρχηγοί των Επιτελείων, και το « Ελβετικό……τυρί»!

 

Την ώρα που οι Μογγόλοι γείτονες έχουν ανεβάσει την προκλητικότητα και τις απειλές, εναντίον της Πατρίδας μας στα ύψη, ο Ελληνικός λαός παρακολούθησε εμβρόντητος την προχθεσινή συνεδρίαση της Βουλής και προσπαθεί εναγωνίως να καταλάβει, τι συμβαίνει αυτές τις κρίσιμες ώρες  στη δύσμοιρη Πατρίδα.

Ακούσαμε εμβρόντητοι τον Μυτιληνιό βουλευτή του Σύριζα Μπορνούς, (παντρεμένο με Τουρκάλα σύζυγο παρακαλώ ), από το βήμα της Βουλής, να αποκαλύπτει στρατιωτικά μυστικά του νησιού, το οποίο τον έχει εκλέξει Βουλευτή.

Αποκάλυψε σε ποιά σημεία  βρίσκονται οι αποθήκες πυρομαχηκών μέχρι τις θέσεις μάχης του Στρατού !

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Παναγιωτόπουλος και κατήγγειλε τον βουλευτή Μπουρνούς γιά την αποκάλυψη διαβαθμισμένων πληροφοριών, αλλά και τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, ως ανίκανους να διαφυλάξουν τα απόρρητα θέματα ασφαλείας.

Έφτασε δε στο σημείο, να παρομοιάσει την Ασφάλεια πληροφοριών με το Ελβετικό διάτρητο …..τυρί !!

Αλήθεια, πώς θα συμβιώσουν μέσα στη Βουλή μετά από αυτά τα λυπηρά γεγονότα, η Νέα Δημοκρατία με τον Σύριζα και πώς θα συνεργαστεί ο ΥΠΕΘΑ Παναγιωτόπουλος με τους Αρχηγούς των Επιτελείων, όταν για τον Μπορνούς αφήνει υπονοούμενα προδοσίας και τους Αρχηγούς τους καταγγέλει ως ανίκανους ;

Όλα τα παραπάνω αφορούν την Μυτιλήνη που η απόσταση από την Τουρκία είναι μιά ανάσα !

Σοκαρισμένοι από αυτά τα λυπηρά γεγονότα που συνέβησαν εντός της Βουλής, δεν έχουμε τι να άλλο να σχολιάσουμε, παρά μόνο να αναφωνήσουμε :

Καημένη Ελλάδα !!

Νικόλαος  Η. Σκαντζός

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: