Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

«Πρωτοπόρησε» πάλι η «συντηρητική» παράταξη: πανευρωπαϊκό συνέδριο ΛΟΑΤΚΙ αστυνομικών στην Αθήνα, υπό την αιγίδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

 

Λέγαμε χθες, με αφορμή δήλωση του… πολυπολισμι- Κούλη Μητσοτάκη, ότι οι λαθρομετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημα, πως η ΝΔ ακολουθεί την ίδια πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε κάποια θέματα όμως, «πολυπολιτισμού» και «αντιρατσισμού», τον ξεπερνάει κιόλας! Όπως π.χ. στο θέμα των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ»…

Το λοιπόν, περίπου 100 ένστολοι της ευρωπαϊκής «ΛΟΑΤΚΙ» κοινότητας, από 17 χώρες της ΕΕ, έρχονται στο Μητσοτακιστάν για να πάρουν μέρος σε Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης ΛΟΑΤΚΙ+ Αστυνομικών (European LGBTI+ Police Association – EGPA), που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το διήμερο 16-17 Ιουνίου. Επιπροσθέτως, θα λάβουν μέρος (με τις στολές τους!!!) στην «παρέλαση» του λεγόμενου «Gay Pride» στις 18 Ιουνίου.

Το δε συνέδριο, γίνεται υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων και της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Έτσι, ο ανεψιός και μελλοντικός διάδοχος στην ηγεσία της… «συντηρητικής» παράταξης των… «νοικοκυραίων», Κώστας Μπακογιάννης, παραχωρεί για την διεξαγωγή του Συνεδρίου την Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι και θα παραθέσει δεξίωση προς τιµήν των ξένων συνέδρων το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουνίου.

Την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα εκπροσωπήσει στο Συνέδριο ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ενώ πρόσκληση να παρευρεθούν και να παρέµβουν στο Συνέδριο των Ευρωπαίων ΛΟΑΤΚΙ+ Αστυνοµικών έχουν λάβει επίσης ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ανώτατα στελέχη των Σωµάτων Ασφαλείας, βουλευτές και ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων του… «συνταγματικού τόξου» και άλλα επιφανή πρόσωπα του κατεστημένου.

Την διεξαγωγή του Συνεδρίου χαιρέτησε για λογαριασμό της κυβέρνησης ο Αλέξης Πατέλης, επικεφαλής Οικονομικός Σύμβουλος του Κούλη Μητσοτάκη, ο οποίους τυγχάνει και στέλεχος της «Επιτροπής για τη σύνταξη της Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+» και –ως γνωστόν- είναι παντρεμένος με… άνδρα.


Ιδού το καλωσόρισμα των Κούληδων:

«Ο καθένας και η καθεμία µας πρέπει να μπορεί να είναι ο εαυτός του – και στον επαγγελματικό του χώρο, όποιος και αν είναι αυτός. Χαιρετίζουμε το θάρρος των ΛΟΑΤΚΙ+ αστυνομικών που σπάνε τα ταμπού και είναι ορατοί. Και καλωσορίζουμε τους Ευρωπαίους συμπολίτες µας στη χώρα µας. Από την πλευρά της κυβέρνησης, εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε τη συμπεριληπτικότητα στις αστυνομικές υπηρεσίες µε τα προγράμματα κατάρτισης που υλοποιούνται, αλλά και µε την αντιμετώπιση κρουσμάτων αυθαιρεσίας. Ο συμβολισμός του Συνεδρίου των Ευρωπαίων ΛΟΑΤΚΙ+ Αστυνομικών στην Αθήνα είναι προφανής: Υπερβαίνουμε τα στερεότυπα και στηρίζουμε την αλλαγή. Αλλά και πίσω από την κάθε επαγγελματική µας ιδιότητα, ο καθένας µας είναι ένα ξεχωριστό άτομο. Στην κοινωνία που χτίζουμε δεν έχουν θέση εμπόδια και προκαταλήψεις. Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να µην κρύβεσαι».

Αυτά και με τις υγείες σας, «νοικοκυραίοι» της… «συντηρητικής» παράταξης! Κατά τ’ άλλα, ο… Καρανίκας σας έφταιγε…

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: