Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΡΩΣΣΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.: ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

Πικρές αλήθειες που μας αφορούν μαθαίνουμε πάλι από έναν ξένο! Ενώ, λοιπόν, η Ελλάδα των Κούληδων συνεχίζει και επαυξάνει την αμερικανόδουλη και αντιρωσσική πολιτική των συριζαίων (βλέπε το χθεσινό μας δημοσίευμα: «Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ»), σπρώχνοντας ακόμα περισσότερο την Μόσχα στην αγκάλη του Ερντογάν Πασά, προκαλούν μεγάλη αίσθηση οι δηλώσεις του Ρώσσου πρέσβη στην ΕΕ.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στη Ρόδο, όπου ο Βλαντιμίρ Τσίζοφ παρευρέθη στο Διεθνές Φόρουμ «Διάλογος Πολιτισμών», και σε συνέντευξη που έδωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS «… Εμείς προειδοποιήσαμε τους Κούρδους ότι οι Αμερικανοί θα τους εγκαταλείψουν. Και εδώ, στη Ρόδο, μπορώ προσωπικά να προειδοποιήσω τους Έλληνες σχετικά με αυτό, ότι θα έχουν την ίδια μοίρα με τους Κούρδους».
Μια τέτοια προειδοποίηση βέβαια, θα είχε νόημα αν απευθυνόταν σε ηγέτη κράτους που πιστεύει –έστω και λανθασμένα- ότι με την φιλοαμερικανική πολιτική εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πατρίδας του. Κι όχι σε έναν δούλο των Αμερικανών, ένα ανδρείκελο, έναν κατοχικό πρωθυπουργό όπως ο Κούλης Μητσοτάκης, που εξυπηρετεί τα αμερικανικά συμφέροντα και ποσώς τον ενδιαφέρουν τα ελληνικά!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: