Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Είδες η ΝΔ πατριώτη μου; Μαθητικός διαγωνισμός... αλλαγής φύλου!

Είδες η ΝΔ πατριώτη μου; Μαθητικός διαγωνισμός... αλλαγής φύλου!
Η “Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων” του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νίκης Κεραμέως (βεβαίως-βεβαίως!) διοργανώνουν τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με θέμα «Ουπς! αλλάζω φύλο για μια μέρα»! για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας.
Με τον διαγωνισμό αυτόν, τα υπουργεία της νεοταξίτικης κυβερνήσεως των Συριζαίων με τις γραβάτες ζητούν από τους μαθητές να γράψουν ένα διήγημα έως 1000 λέξεις, δίχως στοιχεία ταυτότητας ή λοιπά αναγνωριστικά στοιχεία του συμμετέχοντα / της συμμετέχουσας (ονοματεπώνυμο, σχολείο κ.λπ.), πλην του τίτλου του διηγήματος.
Στόχος του Διαγωνισμού – για να μην υπάρχει και καμία αμφιβολία επί του εγχειρήματος - όπως αναφέρεται στην σχετική εγκύκλιο, είναι οι μαθητές «να στιγματίσουν τον σεξισμό, τον ρατσισμό, τις διακρίσεις που προκύπτουν εξαιτίας του φύλου, της σεξουαλικής επιλογής των ανθρώπων, της φυλής» καθώς και «να προασπίσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, την έμφυλη ισότητα, το δικαίωμα στη διαφορετικότητα»!
Στην ίδια εγκύκλιο προτείνεται να προηγηθεί της συμμετοχής στον διαγωνισμό, ενημέρωση των μαθητών για τα ζητήματα φύλου και ισότητας από τους εκπαιδευτικούς «προς ενίσχυση και ευαισθητοποίησή τους για τον σκοπό και τους στόχους του διαγωνισμού». Δηλαδή να γίνει η κατάλληλη «αντιρατσιστική κατήχηση» στα παιδιά μας ώστε να γράψουν πως θα αισθάνονταν αν άλλαζαν… φύλο για μία ημέρα.
Αυτή είναι η «Ελλάδα» του 2019. Η χώρα που ένα παιδί 15 ετών μπορεί να αλλάξει φύλο, αλλά όχι να παρακολουθήσει μια ταινία. Η χώρα που προωθείται στα σχολεία κάθε είδους παρακμιακή «φιλοσοφία» αλλά οι μαθητές παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αναλφάβητοι και δίχως να γνωρίζουν ίχνος Ελληνικής Ιστορίας.
Αυτή την Ελλάδα χτίζουν (γκρεμίζοντας την Ελλάδα των Παραδοσιακών Αξιών), οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις και στα βήματα ακριβώς του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να βαδίζει και η δήθεν «πατριωτική» ΝΔ!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: