Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Συγκλόνισε η μητέρα του Κατσίφα στο Μνημόσυνο του Ήρωα: “Έλληνες πάρτε την Γη σας!”

Συγκλόνισε η μητέρα του Κατσίφα στο Μνημόσυνο του Ήρωα: “Έλληνες πάρτε την Γη σας!”
Έναν χρόνο μετά την δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα και ενώ το πόρισμα των αλβανικών αρχών ακόμα δεν έχει εκδοθεί, οι Βουλιαράτες γέμισαν και πάλι με ελληνικές σημαίες και πατριώτες που πήγαν να αποδώσουν τιμές στον Έλληνα που επανέφερε με την θυσία του το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα στο προσκήνιο.
Στα σύνορα της Κακαβιάς είχαμε και πάλι τους προκλητικούς ελέγχους των αρχών καθώς και κάποιους –λιγοστούς σε σχέση με πέρυσι- αποκλεισμούς με έγγραφα άρνησης εισόδου στην περιοχή. Σε ένα ελληνικό κομμάτι γης, που βρίσκεται σήμερα σκλαβωμένο και καταπιέζεται από το αλβανικό παρακράτος που θέλει να τους ξεριζώσει από την Γη των Πατέρων τους.
Στο λιτό μνημόσυνο έδωσαν το παρόν αρκετοί Έλληνες Πατριώτες, που έψαλλαν μάλιστα τον Εθνικό μας Ύμνο μέσα στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο. Στο τέλος ΣΥΚΛΟΝΙΣΕ με τα λόγια της η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα που αποκάλεσε «λεβέντη» τον γιο της και έστειλε ένα μήνυμα προς όλους: «Έλληνες σηκωθείτε και πάρτε την γη σας – Η Βόρειος Ήπειρος είναι Γη Ελληνική!»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ - ΑΘΑΝΑΤΟΣ!




http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: