Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ερώτηση Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αθανάσιου Κωνσταντίνου για την τουρκική εισβολή στην Συρία

Ο Συναγωνιστής Ευρωβουλευτής Αθανάσιος Κωνσταντίνου ανέδειξε το τρέχoν και εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της τουρκικής εισβολής και των επιθέσεων στην Συρία, καταθέτοντας την παρακάτω ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο.
Ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου κατέδειξε την απαράδεκτη συμπεριφορά του τουρκικού κράτους αλλά και την υποκρισία των Ευρωπαϊκών θεσμών, που παριστάνουν τους απλούς παρατηρητές.
Ερώτηση για την εισβολή της τουρκίας στην Συρία
«Η απόσυρση των αμερικανών στρατιωτικών από την βόρειο Συρία κατέλειπε ελεύθερο χώρο για την  ανθρωποκτόνο τουρκική εισβολή, αλλά και ισοδυναμεί εμμέσως με ανοικτή «πρόσκληση» στη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) για να ανασυνταχθεί.
Η ανακοίνωση του Προέδρου Τραμπ περί ενός «πακέτου» κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας δεν αρκεί για να αντιστραφεί η εξελισσόμενη ανθρωπιστική καταστροφή.
Παρά την διεθνή κατακραυγή και τις πιέσεις που δέχεται, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Αζερμπαϊτζάν, ο πρόεδρος της Τουρκίας επέμεινε πως «είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την επιχείρηση ως το τέλος, δίχως να δίνουμε σημασία στις απειλές» και ότι «η μάχη θα συνεχιστεί ως την επίτευξη της οριστικής νίκης».
Ερωτάται η Επιτροπή:

Τι προτίθεται να πράξει ώστε, η Ε.Ε. να λειτουργήσει ως φραγή, ανάσχεση και εν τέλει καταδίκη της αρπακτικής Τουρκίας η οποία προσπαθεί να επαναλάβει το σχέδιο της Κύπρου, όπου η κατοχή παραμένει ατιμώρητη μέχρι σήμερα, ενώ τελικά η Τουρκία εξελίσσεται σε μιαν εξόχως σοβαρή απειλή για τα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε., η οποία πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: