Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Νέα σφαλιάρα Ερντογάν στους νεοραγιάδες: Θα σας στείλω 3,6 εκατ. λαθρομετανάστες!

Νέα σφαλιάρα Ερντογάν στους νεοραγιάδες: Θα σας στείλω 3,6 εκατ. λαθρομετανάστες!
Όσο οι εγχώριοι δουλικοί πολιτικάντηδες συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από τα φουστάνια της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ που νίπτουν τας χείρας τους, τόσο περισσότερο οξύνει την προκλητικότητά του ο "σουλτάνος" Ερντογάν.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο τούρκος πρόεδρος απείλησε πως η Άγκυρα θα στείλει στην Ευρώπη τους 3,6 εκατ. λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Τουρκία, εάν η Ευρώπη ή ευρωπαϊκές χώρες χαρακτηρίσουν τη στρατιωτική επιδρομή στη Συρία ως κατοχή.
«Θα ανοίξουμε τις πύλες και θα στείλουμε 3,6 εκατ. πρόσφυγες προς τα εκεί» είπε ο Ερντογάν μιλώντας σε βουλευτές του κόμματός του.
Υπερασπιζόμενος την τουρκική επιδρομή στη Συρία κι έπειτα από το κύμα διεθνούς κριτικής, ο Ερντογάν υποστήριξε πως η στρατιωτική επιχείρηση θα στηρίξει την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας, καθώς θα αντιμετωπίσει την κυριαρχία των Κούρδων στα βορειοανατολικά της χώρας.
«Δεν είναι ειλικρινείς, απλώς επινοούν πράγματα» είπε ο Ερντογάν για τους επικριτές της χώρας του. «Εμείς όμως περνούμε από τα λόγια στην πράξη κι αυτή είναι η διαφορά μας» πρόσθεσε.
Οι νεοραγιάδες από την πλευρά τους γράφουν... διαβήματα και χτίζουν καινούρια "hot spots" για να υποδεχτούν τις καραβιές του Σουλτάνου...
http://www.xrisiavgi.com
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: