Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Παρέμβαση της Ελληνικής Αυγής για το ΚΕΘΕΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών - BINTEO


Σας παραθέτουμε απόσπασμα της παρέμβασης της Συναγωνίστριας και Δημοτικής Συμβούλου Αθηνών, Ουρανίας Μιχαλολιάκου, κατά την συνεδρίαση για το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.
Η παράταξή μας στέκεται στο πλευρό των εξαρτημένων Ελλήνων που μάχονται για την ζωή τους και κατά των κυβερνητικών παρεμβάσεων που ως σκοπό έχουν την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ:

«Η επιχείρηση της κυβέρνησης να περάσει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την διαδικασία του κατεπείγοντος θεωρούμε ότι είναι εντελώς άκυρη, θα έπρεπε η κυβέρνηση να ακολουθήσει τα καθιερωμένα βήματα των κοινοβουλευτικών συνομιλιών.
Δεύτερον, καταδικάζουμε την ωμή παρέμβαση σε ένα αυτοδιοίκητο οργανισμό όπως το ΚΕΘΕΑ, στο παρελθόν έχουμε δει παρεμφερή παραδείγματα όπως την παρέμβαση του ιδίου κόμματος και την κατάργηση των εξουσιών πριν έξι χρόνια σε πολυάριθμες περιπτώσεις όσον αφορά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, επίσης έχουμε την απορία πώς η Νέα Δημοκρατία θέλει να ελέγξει εκ των έσω τα οικονομικά ενός αυτόνομου οργανισμού με σκοπό την καλύτερη διαχείριση από την στιγμή που η ίδια χρωστάει στις τράπεζες πάνω από 250 εκατομμύρια ευρώ;!

Η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα μακριά από μικροπολιτικές τακτικές στέκεται στο πλευρό των εξαρτημένων, εξαρτημένων που καλούνται να καθαρίσουν ανάμεσα στις γιάφκες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών των Εξαρχείων όπου όλες οι κυβερνήσεις κλείνουν τα μάτια, εκτός αν πρόκειται για προεκλογική περίοδο και κινήσεις εντυπωσιασμού.
Η παράταξή μας καταδικάζει οποιαδήποτε κακοδιαχείριση που υφίσταται το ΚΕΘΕΑ, καθώς και την αναμονή των θεραπευομένων για την είσοδό τους σε θεραπευτικά προγράμματα.
Τέλος θα ήθελα να αναφέρω πως η χρήση ουσιών έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, γιατί οι νέοι μεγαλώνουν χωρίς Ιδανικά όνειρα και αξίες, δεν μεγαλώνουν μέσα σε ένα εθνικό κράτος, αλλά μέσα σε έναν ισοπεδωτισμό και μηδενισμό που υπάρχουν τόσο στον καπιταλισμό όσο και στον κομμουνισμό.

Παρ’ όλα αυτά, η προσπάθεια του ΚΕΘΕΑ είναι αξιοσημείωτη στο ζήτημα των εξαρτήσεων και γι’ αυτό το λόγο είμαστε αντίθετοι για την ΠΝΠ (πράξη νομοθετικού περιεχομένου) της κυβέρνησης για την παύση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ».
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: