Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Κωνσταντίνος Κατσίφας: ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα - Φωτογραφίες, Βίντεο


Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της «Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου», ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έδωσε βροντερό παρόν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο ετήσιο μνημόσυνο του σύγχρονου Βορειοηπειρώτη ήρωα, Κωνσταντίνου Κατσίφα, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Πειραιά.

Αντιπροσωπεία δεκάδων συναγωνιστών με επικεφαλής τους Δημοτικούς Σύμβουλους Αθήνας και Πειραιά, Ηλία Κασιδιάρη και Γρηγόρη Δεμέστιχα, παρευρέθηκε στο μνημόσυνο, αποδίδοντας φόρο τιμής σε έναν ακόμη Μάρτυρα, που θυσιάστηκε στον ιερό βωμό της Εθνικής Ιδέας, ξεχασμένος από το προδοτικό Ελληνικό κράτος. Οι συναγωνιστές καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος, ενώ με το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης άπαντες οι παριστάμενοι έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο σε στάση προσοχής.

Με το επίσημο κράτος, αλλά και το σύνολο των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» παντελώς απόντα· Η Χρυσή Αυγή ήταν ο μόνος πολιτικός φορέας που πλαισίωσε με υποδειγματική μαζικότητα το μνημόσυνο, ενώ ήταν και ο μόνος που από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τη στήριξη του στην ηρωική θυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αλλά και την οικογένειά του.

Με παρεμβάσεις στη Βουλή, τους δρόμους, την Αλβανική πρεσβεία, έως και τους αλύτρωτους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου. Φυσικά, δεν έλλειψε η ολιγομελής παρουσία παραφυάδων του ψευδεπίγραφου αυτοαποκαλούμενου «πατριωτικού χώρου», που αρκέστηκαν σε φωτογραφικά καρέ, «συνεντεύξεις», που όμως αποχώρησαν βιαστικώς πριν ακόμη λήξει η μνημόσυνη τελετή.
Η Χρυσή Αυγή θα αποτελεί πάντοτε την προμετωπίδα των Αγώνων των Ελλήνων για τα δίκαια του Έθνους και της Φυλής.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: