Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από την Θεσσαλονίκη: Όσοι θέλουν να καταργηθεί η προδοσία των Πρεσπών, ψηφίζουν Χρυσή Αυγή! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Θερμότατη υποδοχή επιφύλαξαν εκατοντάδες Μακεδόνες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου.




Η ασυμβίβαστη Νεολαία, που είναι το μέλλον της Πατρίδας μας, και νέοι Συναγωνιστές ανταποκρίθηκαν στο εθνικό κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για την μεγάλη εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου.



Το σύνθημα "Ελλάς - Ελλάς - Μακεδονία" αντήχησε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας μήνυμα πως ο Λαός δεν ξεχνά την προδοσία των Πρεσπών που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ και θα εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία.



Παρά την φίμωση, τους αποκλεισμούς και την μαύρη προπαγάνδα οι νέοι Συναγωνιστές που στέκονται στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου στέλνουν ηχηρό μήνυμα Νίκης για τις επερχόμενες εκλογές.







Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι Συναγωνιστές που δίνουν την μάχη μέσα από τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής: Ματθαίος Τσούγκας (Β΄ Θεσσαλονίκης), Αντώνης Γρέγος (Α΄ Θεσσαλονίκης), Φώτης Γραικός (Β΄ Θεσσαλονίκης), Γιάννης Σαχινίδης (Πέλλα), Μιχάλης Τσακίρης (Ημαθία), Νίκος Χρυσομάλλης (Πιερία) και Αρτέμης Ματθαιόπουλος (Α΄ Θεσσαλονίκης).

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής με την υποψηφιότητά του στην Α΄ Θεσσαλονίκης υπογραμμίζει την Πίστη και την συνέπεια στους Εθνικούς Αγώνες για την Μακεδονία μας.

Καταχειροκροτούμενος ανέβηκε στο βήμα ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος σημείωσε αρχικά πως η παράνομη απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ εντάσσεται μέσα στο γενικότερο κλίμα φίμωσης, επειδή φοβούνται τον Εθνικιστικό λόγο της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέχεια κατέδειξε την υποκριτική και πατριδοκάπηλη στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ψήφισε το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, το τζαμί στην Αθήνα, συμμετέχει στα gay pride και δηλώνει πως θα εφαρμόσει πιστά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Επισήμανε μάλιστα χαρακτηριστικά πως οι Έλληνες που θέλουν την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών έχουν μία μόνο επιλογή για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, την Χρυσή Αυγή!

Τόνισε τέλος πως με την Νεολαία στο πλευρό μας το μέλλον ανήκει στην Χρυσή Αυγή και στην επόμενη Βουλή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο ως η μοναδική αξιόπιστη δύναμη Εθνικής Αντιπολίτευσης απέναντι σε φιλελεύθερους και μαρξιστές
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: