Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ! 99 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο! Οι Τουρκαλάδες ανεβάζουν στο τέρμα τις προκλήσεις τους στο Αιγαίο, δημιουργώντας πολεμικό κλίμα, έτσι ώστε όταν στο τέλος θα στείλουν και το «Γιαβούζ» στο Καστελόριζο για γεωτρήσεις (μάλλον τον Αύγουστο…), να επικαλεστεί ο Κούλης τον κίνδυνο πολέμου και να υπογράψει την συνεκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου και της Κύπρου με τον Ερντογάν Πασά, όπως έχει δεσμευτεί στους διεθνείς αφέντες!
Σήμερα, λοιπόν, ήταν η κορύφωση των τουρκικών τσαμπουκάδων στο Αιγαίο. Το «μενού» τα είχε όλα: και συνεχείς υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά και σωρεία μαζικών παραβιάσεων του εθνικού εναερίου χώρου!
Έτσι, τουρκικά F-16 πέρασαν δύο φορές πάνω από το Φαρμακονήσι, πέταξαν επίσης πάνω από Αρκιούς και Λειψούς, ενώ το πρωί ένα τουρκικό έκανε υπέρπτηση στην Κίναρο, νησίδα των Δωδεκανήσων.
Επιπροσθέτως, 12 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, έξι αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 και ακόμη ένα τουρκικό ελικόπτερο προχώρησαν σε 99 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ τους!
(ΥΓ): Στις προσεχείς εκλογές ισχυρή Χρυσή Αυγή, για να τους χαλάσουμε τα σχέδια!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: