Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ενωμένη σαν γροθιά η Χρυσή Αυγή, μαζί Αγωνιζόμαστε, μαζί θα νικήσουμε! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" από τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο.
Αναλύοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, επισήμανε τον απόλυτο αποκλεισμό των Εθνικιστών από τα συστημικά ΜΜΕ, την απαγόρευση κάθε πολιτικής δράσης από τις παράνομες παρακρατικές αντισυγκεντρώσεις, αλλά και την τάση που επικράτησε ψήφισης της ΝΔ για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι το οποίο είναι ήδη πραγματικότητα.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε την σταθερή παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών σε όλα τα σημαντικά ζητήματα, όπως και στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας δίχως κομματικά λάβαρα, αλλά μόνο με Ελληνικές σημαίες.
Σημείωσε πως η ψήφος στην ΝΔ δεν τιμωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τιμωρεί την Ελλάδα μας και κάλεσε τους πολίτες που επιθυμούν ισχυρή Εθνική αντιπολίτευση να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή.
Τόνισε παρά τις παράνομες προφυλακίσεις, τις διώξεις και χωρίς χρηματοδότηση η Χρυσή Αυγή στέκεται όρθια και όλοι ενωμένοι σαν γροθιά αγωνίζονται μαζί για την Νίκη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Τέλος, επισήμανε την μεγάλη δύναμη της Χρυσής Αυγής, την Ελληνική Νεολαία που είναι το μέλλον της Πατρίδας μας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: