Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Τουρκικός τύπος: "Η Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο!"

Μίσος κατά της Ελλάδας...
Μεταφορά οπλισμού και στρατιωτών συνοδεία ιερέα
Αποκαλύφθηκε πως η Ελλάδα με πρόφαση τις έρευνες γεωτρήσεων που κάνει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, μεταφέρει οπλισμό και στρατιώτες στα βόρεια σύνορά της και στα νησιά του Αιγαίου.
Την ώρα που συνεχίζεται η κρίση μεταξύ Τουρκίας και Ελληνοκυπρίων, λόγω των ερευνών για το φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, αποκαλύφθηκε πως η Ελλάδα μετέφερε οπλισμό και στρατιώτες στα βόρεια σύνορά της και σε νησιά του Αιγαίου.

 Μεταφορά συνοδεία ιερέα

Η μεταφορά στρατιωτών και οπλισμού προς τα νησιά του Αιγαίου έγινε βράδυ, σιωπηλά και συνοδεία ενός ιερέα ο οποίος ευλόγησε τους στρατιώτες.
Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό τύπο και τις ειδήσεις που μεταδόθηκαν, η Ελλάδα μετά από τη δύση του ηλίου σιωπηλά, μετέφερε διαμέσου του λιμανιού της Ραφήνας στην Βόρεια Αττική, στρατιωτικές δυνάμεις που βρισκόταν στην Ήπειρο σε νησιά του Αιγαίου και σε βόρειες επαρχίες.
Σύμφωνα με την είδηση και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα https://www.pronews.gr , οι στρατιώτες πριν ανέβουν στο πλοίο μπήκαν σε μία γραμμή όπου τους ευλόγησε ένας ιερέας και ακολούθως ανέβηκαν στο πλοίο. Ανακοινώθηκε πως η απόφαση της Ελλάδας για αποστολή στρατού και οπλισμού σε νησιά επιταχύνθηκε μετά από την ένταση με τις γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σύμφωνα με την είδηση από την ιστοσελίδα Pronews η μεταφορά στρατού στα νησιά του Αιγαίου πραγματοποιείται ιδιαίτερα τα βράδια.
Στην είδηση αναφέρεται ότι μετά από την αγορά των S-400 από την Τουρκία και την έναρξη των εργασιών για έρευνες φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ελληνικές ένοπλες Δυνάμεις ενισχύουν τις θέσεις τους στα βόρεια σύνορα της χώρας και στα Δωδεκάνησα.

Μίσος κατά της Ελλάδας... Μίσος κατά της Ελλάδας...

https://www.yeniakit.com.tr/haber/yunanistan-savasa-hazirlaniyor-papaz-esliginde-silah-ve-asker-sevkiyati-799093.html

https://tourkikanea.gr/ellinotourkikes-sheseis/misos-kata-tis-elladas/

Δεν υπάρχουν σχόλια: