Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

“Όλοι μαζί για την μεγάλη εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου”! Εθνικιστικός παλμός στα γραφεία της Αθήνας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ. Ο. Αθηνών εκατοντάδες Εθνικιστές έδωσαν υπόσχεση Αγώνα για την επερχόμενη εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου και το ηχηρό μήνυμα πως όλοι μαζί θα ξαναβάλουμε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε πορεία Νίκης.


Την εκδήλωση προλόγισε ο Συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας, ο οποίος έδωσε τον λόγο στον Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγό.



Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός από την πλευρά του ευχαρίστησε όσους εμπιστεύθηκαν για ακόμη μια φορά το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως δεν προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη τους.


Ο έτερος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου σημείωσε πως τα λάβαρα του Εθνικιστικού Κινήματος θα ανεμίσουν πάλι νικηφόρα.


Ο γνωστός διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής Στηβ Γιατζόγλου ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Αρχηγό για την Τιμή που του έκανε να είναι υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην Α' Πειραιώς.


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης προέτρεψε να δώσουμε όλοι ενωμένοι την μεγάλη εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου, κοιτώντας μόνο μπροστά.


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε πως θα ξαναδώσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα απέναντι σε κράτος και παρακράτος και θα ξαναβγούμε νικητές.


Τελευταίος στο βήμα υπό τα θερμά χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε αρχικά πως απέναντι σε όσους νομίζουν ότι τελειώσαμε, στέκονται περίπου 300 χιλιάδες Έλληνες που δίνουν αγέρωχοι την μάχη ενάντια σε ένα ολόκληρο καθεστώς.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, έκλεισαν για ακόμη μια φορά τα αυτιά τους στην λάσπη φυλλάδων και καναλιών και την 7η Ιουλίου θα ξαναψηφίσουν ΜΟΝΟ Χρυσή Αυγή.

Στην συνέχεια επανέλαβε την τεράστια διαφορά ανάμεσα στην Χρυσή Αυγή και την πατριδοκάπηλη ΝΔ, καθώς το κόμμα του Μητσοτάκη ψήφισε τα Μνημόνια, το τζαμί και δεσμεύτηκε να εφαρμόσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Τέλος, ανέλυσε τις βασικές πολιτικές θέσεις του Κινήματος με προτεραιότητα στον Έλληνα και τόνισε πως το Εθνικό προσκλητήριο που απηύθυνε έχει βρει θετική ανταπόκριση από εκλεκτούς Έλληνες.  Η Χρυσή Αυγή δεν θα τελειώσει ποτέ και αυτό ας το καταλάβουν καλά εχθροί και "φίλοι"!

Η εκδήλωση, γεμάτη από ενθουσιασμό και εθνικιστικό παλμό, έληξε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: