Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Έπεσαν οι μάσκες, αγκαλιά Ζάεφ-Σόρος




Την ώρα που η κυβέρνηση ψηφίζει άρον-άρον την Συμφωνία των Πρεσπών ενώ η Σκοπιανή κυβέρνηση έκανε έξι μήνες να την επικυρώσει ο Ζάεφ ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό με τον Σόρος γράφοντας πως συζήτησαν τρόπους για να παράσχουν καλύτερες δυνατότητες στην «Μακεδονία». Και όλα αυτά από την στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα βοά για την εμπλοκή του Σόρος στο Σκοπιανό. Μάλιστα το σκοπιανό ραδιόφωνο σε ειδική εκπομπή του έλεγε ότι η Συμφωνία πρέπει να περάσει τώρα. Τώρα που όπως είπαν έχουν την πλειοψηφία στην ελληνική βουλή. Η προδοσία συντελείται και δεν κρατούν ούτε καν τα προσχήματα και από τις δύο πλευρές. Και οι Σκοπιανοί και οι Συριζαίοι.
Να πως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ την συνάντηση  μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
«Με τον ιδρυτή του ιδρύματος Open Society στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, ανταλλάξαμε ιδέες για την ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στην κυβέρνηση και το Open Society, προκειμένου να παράσχουμε καλύτερες δυνατότητες σε διάφορες κοινωνικές σφαίρες στη “Μακεδονία”».
«Δώσαμε έμφαση στη σημασία της Εθνικής Στρατηγικής για την Κοινωνία και την Πολυπολιτισμικότητα και την ανάγκη για εντατική συμμετοχή του δημόσιου τομέα στη δημιουργία και την υλοποίηση της Στρατηγικής».
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: