Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Η Δούρου αρνήθηκε ψήφισμα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!

Η Δούρου αρνήθηκε ψήφισμα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!
Στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής η παράταξη μας έφερε προς έγκριση δύο ψηφίσματα αναφορικά με την ωμή βία της αστυνομίας εναντίον Ελλήνων πατριωτών και κυρίως εναντίον της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.
Όπως ήταν αναμενόμενο τα ψηφίσματα αυτά δεν εγκρίθηκαν με το προεδρείο να προκαλεί τον γέλωτα, όταν επιχείρησε ματαίως να μην αναγνωστούν καν!
Προφανώς για την παράταξη της κας Δούρου τα φεστιβάλ κάνναβης, οι παρελάσεις αμφιβόλου ηθικής και τα ψηφίσματα συμπαράστασης σε ομοϊδεάτες έχουν μεγαλύτερη σημασία από την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
Εις ότι αφορά επίσης τους εκπροσώπους παρατάξεων που παριστάνουν τους «μακεδονομάχους» από τα δελτία ειδήσεων, με γραπτές ανακοινώσεις ή κρύβονται στους διαδρόμους ενώ συζητούνται τόσο σοβαρά θέματα, απλώς τους παραδίδουμε στην χλεύη και την κρίση των συμπολιτών μας.
Να είναι βέβαιοι όμως πως εμείς δεν ξεχνάμε και θα φροντίσουμε να μην ξεχάσουν ούτε οι συμπολίτες μας τα έργα και τις ημέρες τους όταν έρθει η ώρα της κάλπης…
Παρά τις άθλιες μεθοδεύσεις και τις επαναλαμβανόμενες γελοιότητες η ιστορική αλήθεια δεν αλλάζει: Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!
Ελληνική Αυγή για την Αττική
Τετάρτη 23/1/19 Αρ. πρωτ. 110
Προτεινόμενο ψήφισμα για την 2η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής στις 24/1/2019
Την Πέμπτη πρόκειται να έρθει προς κύρωση από το ελληνικό κοινοβούλιο η λεγόμενη συμφωνία των Πρεσπών. Πρόκειται για μία εθνικά προδοτική συμφωνία που παραχωρεί ανερυθρίαστα την ονομασία της Μακεδονίας μας στο μόρφωμα των Σκοπίων, ανοίγοντας παράλληλα διάπλατα την πόρτα για αλυτρωτικές βλέψεις και διεκδικήσεις πάσης φύσεως εκ μέρους τους.
Επιπρόσθετα καταγγέλλουμε την μη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για ένα μείζον εθνικό ζήτημα όπως αυτό και παράλληλα τις αντισυνταγματικές πρακτικές της κυβέρνησης στην Ολομέλεια της βουλής όπου και μεθοδεύεται η κύρωση της εν λόγω συμφωνίας.
Ζητάμε από το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής να καταδικάσει την συμφωνία των Πρεσπών ως απαράδεκτη, αντισυνταγματική και εθνικά επιζήμια, ταυτόχρονα δε καλούμε την κυβέρνηση να δρομολογήσει άμεσα την διενέργεια δημοψηφίσματος προκειμένου να εκφράσει ο λαός ελεύθερα την βούληση του για αυτή την συμφωνία.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
«Ελληνική Αυγή για την Αττική»
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: