Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΕΙΚΟΣΙ (20) ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ!


Ως γνωστόν, σήμερα είναι προγραμματισμένη ομιλία του αρχιπροδότη Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής, σε εκδήλωση «προθύμων» της λεγόμενης «κεντροαριστεράς» (Μπίστης, Ραγκούσης, Δανέλλης και ΣΙΑ…), με τίτλο «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Η ομιλία του αρχιπροδότη γίνεται αυτή την ώρα, αλλά νωρίτερα υπήρξε ένα… προβληματάκι. Μέλη και υποστηρικτές της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για την Συμφωνία των Πρεσπών, πήγαν απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, για να αναρτήσουν  πανό με το αίτημά τους για δημοψήφισμα, το ίδιο πανό που είχαν σηκώσει την περασμένη Παρασκευή απέναντι από τη Βουλή, στο Σύνταγμα κατά την επίσκεψη Μέρκελ.

Σε χρόνο dt, «προσεγγίστηκαν» από συριζαίους κρατικοασφαλίτες οι οποίοι με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να τους δώσουν καμμία εξήγηση τους οδήγησαν στην ΓΑΔΑ. Αυτή την ώρα, οι 20 συλληφθέντες κρατούνται στην Κρατική Ασφάλεια, χωρίς κατηγορία και χωρίς εξηγήσεις, ενώ τους έχουν αφαιρεθεί και τα κινητά τηλέφωνα!

Μπορεί τα κομμούνια να πέρασαν από την υπηρεσία της αγαπημένης τους Σοβιετικής Ένωσης στην υπηρεσία της CIA, αλλά τους έχει μείνει ακόμα η σταλινική νοοτροπία!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: