Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Νέες αιματηρές συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών στην Μόρια της Λέσβου


«Στο ίδιο έργο θεατές», δηλαδή στις συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών, καθώς για μια ακόμη φορά σημειώθηκαν επεισόδια.
Η πιο πρόσφατη εκδήλωση αυτών των επεισοδίων έγινε στην Λέσβο, όπου οι εκεί συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών στο "hot spot" της Μόριας δημιουργούν εύλογα ανησυχίες στους κατοίκους του νησιού και κρατούν σε καθημερινή βάση σε επιφυλακή την τοπική Αστυνομία. Στο τελευταίο περιστατικό, δύο νεαροί αλλοδαποί ηλικίας 17 και 22 χρόνων ξυλοκοπήθηκαν άγρια από μια ομάδα επτά άλλων λαθρομεταναστών.
Οι δράστες, που ταυτοποιήθηκαν και είναι ηλικίας 19-27 ετών, επιτέθηκαν μέσα στον χώρο όπου κατέλυαν τα θύματα και τους χτύπησαν με σιδερολοστούς και ξύλινα ρόπαλα, τραυματίζοντάς τους, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία. Οι επτά λαθρομετανάστες συνελήφθησαν, με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όλων κατά περίπτωση και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.
Εάν πούμε ότι αποτελεί απλώς θέμα χρόνου να επαναληφθούν ίδιες (και πολύ πιθανόν χειρότερες) καταστάσεις, θα θεωρηθούμε «κινδυνολόγοι» και «υπερβολικοί»; Μια διερευνητική, όσο και ψύχραιμη, ματιά δίνει από μόνη της την κατάλληλη απάντηση…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: