Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Βούτσης, Παπακώστα, Γεροβασίλη: Καλά κάνανε οι αστυνομικοί και πνίξανε το συλλαλητήριο στα χημικά


Το αισχρό εξουσιαστικό πρόσωπο των μπολσεβίκων έδειξαν σε δηλώσεις τους τόσο οι συριζαίοι, όσο και οι προσκολλημένοι «δανεικοί» υπουργοί της κυβέρνησης των ανθελλήνων.
Κοινή συνισταμένη των δηλώσεων Παπακώστα, Βούτση και Γεροβασίλη ήταν ότι δεν αναφέρθηκαν στην εκτεταμένη επίθεση των ΜΑΤ στον Ελληνικό Λαό με χημικά, αλλά είδανε τους λίγους παρακρατικούς κουκουλοφόρους που εκτελούσανε συντεταγμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της διαδήλωσης. Όλοι τους μάλιστα υπονόησαν στις δηλώσεις τους ότι καλώς οι αστυνομικοί έπνιξαν το Σύνταγμα στα χημικά, προκειμένου να απωθήσουν τους λίγους παρακρατικούς.
Δεν θα τους πούμε να κοιτάξουν τις φωτογραφίες με τα παιδιά που πήγανε στο νοσοκομείο από τα χημικά του Σύριζα. Δεν θα τους πούμε ούτε για τους ηλικιωμένους που κινδύνευσε η ζωή τους από τα ίδια χημικά.

Θα θυμίσουμε, όμως, στον Βούτση ότι όταν υπήρξε πραγματική εισβολή στην Βουλή από παρακρατικούς του Ρουβίκωνα, όχι μόνο δεν πέσανε χημικά, αλλά ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής καλούσε στην ΓΑΔΑ για να τους απελευθερώσουν και να τους μεταφέρουν (κάνοντας ταξί τα περιπολικά) στον πλησιέστερο σταθμό μετρό, να μην κουραστούν τα… «παλικάρια».
Η πραγματικότητα είναι ότι το Συλλαλητήριο των Ελλήνων προκάλεσε τον πανικό στους συριζαίους, οι οποίοι θυμήθηκαν τους προπάτορές τους Στάλιν, Μπέρια, Χότζα και ούτω καθ’ εξής και δώσανε εντολή στα ΜΑΤ, που δήθεν θα καταργούσε ο Τσίπρας, να πνίξουν την πλατεία με χημικά.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: