Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Σύνθετη ονομασία σημαίνει προδοσία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κατακεραύνωσε από βήματος Βουλής την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την προδοσία της Μακεδονίας, αλλά και την Νέα Δημοκρατία που άνοιξε τον δρόμο για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία μας δεν είναι όψιμος και αποδεικνύεται από το πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας στις 10 Ιανουαρίου 1993: "Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας".
Σημείωσε πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλος από τις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 είχε δηλώσει: "Προτείνουμε μια αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία (με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν τη λέξη «Μακεδονία») για κάθε χρήση, erga omnes", ενώ στηλίτευσε τις απειλές Νίμιτς για "συνέπειες" σε περίπτωση που δεν υπερψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών, κάνοντας λόγο για ωμή παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της Χώρας.
Στην συνέχεια τόνισε την αμφίσημη στάση της ΝΔ, όπως αποκαλύφθηκε από την άρνηση να αποδεχτεί την τεκμηριωμένη ένσταση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής, αλλά και την μη κατάθεση πρότασης μομφής.
"Η παραχώρηση σύνθετης ονομασίας συνιστά προδοσία" τόνισε με έμφαση ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, προκαλώντας την ΝΔ να παραδεχτεί την αλήθεια πως αυτή ήταν και παραμένει η επίσημη θέση της.
Σχολίασε την επαίσχυντη συμφωνία άρθρο προς άρθρο, τονίζοντας πως τα αντεθνικά σχέδια δεν θα περάσουν, η Ιστορία θα νικήσει! Η αριστερά κάποτε ήθελε να παραχωρήσει την Μακεδονία στα σοβιέτ, ενώ τώρα την παραχωρεί στο ΝΑΤΟ, δηλαδή στους Αμερικανούς!
Επιπλέον, κατήγγειλε τον νεολογισμό "σλαβομακεδόνες", τονίζοντας πως δεν γίνεται κάποιος να είναι και σλάβος και Μακεδόνας, καθώς οι Μακεδόνες είναι μόνο Έλληνες!
Σημείωσε πως αυτή η επαίσχυντη συμφωνία αναμένεται να ψηφιστεί από ένα συνονθύλευμα βουλευτών διαφόρων κομμάτων, γεγονός που συνιστά από μόνο του κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, προειδοποίησε για όλες τις εθνικά επιζήμιες αλλαγές που θα επιφέρει η επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, καταλήγοντας πως η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΟ Ελληνική!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: