Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Γιάννης Λαγός: Μεγαλύτερος τρομοκράτης το κράτος του Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός δήλωσε σήμερα από το περιστύλιο της Βουλής για τα γεγονότα στο συλλαλητήριο:
Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι το μόνιμο και μεγάλο πρόβλημα όλου του καθεστώτος είναι η Χρυσή Αυγή, βλέπετε ότι μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μπορούν να απευθυνθούν στον Ελληνικό Λαό και να μην κυνηγηθούν αλλά τουναντίον να χειροκροτηθούν.
Αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα μας, δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουληθεί η Μακεδονία μας και το γεγονός ότι μπορούμε και κατεβαίνουμε στα συλλαλητήρια αποτελεί για εμάς τίτλο Τιμής. Κάποτε οι αριστεροί με τον Τσίπρα αρχηγό πήγαιναν στα συλλαλητήρια και αυτό το έλεγαν προς τιμή τους, δε θα μας κάνουν λοιπόν τώρα ούτε να φοβηθούμε, ούτε να πούμε ότι εμείς δεν θα είμαστε με τον απλό Έλληνα Πατριώτη, ο οποίος μάχεται για το όνομα και την τιμή της Πατρίδος μας.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για Ελλάδα, για Ορθοδοξία και έχουμε να καταγγείλουμε πως ο μεγαλύτερος τρομοκράτης αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι το κράτος, είναι το καθεστώς με τους πραιτοριανούς των ΜΑΤ, οι οποίοι γέμισαν με χημικά εχθές τους απλούς Έλληνες πολίτες, τα παιδάκια, τα μωρά.
Εμείς καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό, θα αγωνιστούμε για την Ελλάδα και όσον με αφορά προσωπικά έχω να πω ότι εάν δεν ζητήσουν συγνώμη όλοι αυτοί που με κατηγορούσαν για άλλη μία φορά άδικα, αν δεν δεχθούν ότι έπεσαν θύμα τουλάχιστον παραπληροφόρησης, εάν δεν το έκαναν εσκεμμένα, θα υποβληθούν μηνύσεις και αγωγές εις βάρος τους, περιμένω μέχρι το απόγευμα τη συγνώμη τους.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: