Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Θεοφάνεια 2019: Η Χρυσή Αυγή στο Λιμάνι του Πειραιά για τον καθαγιασμό των υδάτων - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Τηρώντας τις Παραδόσεις της Ορθοδοξίας και του Έθνους μας η Χρυσή Αυγή παρευρέθη και φέτος στους επίσημους εορτασμούς για τον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά.

Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τους βουλευτές Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο και Α΄ Πειραιώς, Νίκο Κούζηλο, καθώς και τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιώς με την "Ελληνική Αυγή", Γρηγόρη Δεμέστιχα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής, Συναγωνιστή Περικλή Μουλιανάκη παρακολούθησε την δοξολογία και τον καθαγιασμό των υδάτων.




Μετά την λήξη της τελετής ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα ενάντια στον προδοσία της Μακεδονίας μας.
Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Η Χρυσή Αυγή εύχεται τα Άγια Θεοφάνεια να φωτίσουν όλους αυτούς τους εφήμερους Βουλευτές που ετοιμάζονται να προβούν στην μεγαλύτερη προδοσία σε βάρος της Πατρίδος μας, σε βάρος της Μακεδονίας.
Ευχόμαστε το 2019 με τις 4 εκλογικές αναμετρήσεις να φωτίσει και όλους τους Έλληνες, ώστε να πράξουν επιτέλους το σωστό. Και την σκέψη τους, αυτό που λένε κάθε βράδυ μεταξύ τους, να το κάνουν πραγματικότητα.
Καλή χρονιά σε όλους και ο Αγώνας δεν τελειώνει με ό,τι και να συμβεί εντός του Κοινοβουλίου".

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: