Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Λαθρομετανάστες από την Συρία ξυλοκόπησαν ιερέα στα Πατήσια! “Νεαρούς” είδαν τα ΜΜΕ...


Θύμα ξυλοδαρμού από δύο αλλοδαπούς έπεσε την Παρασκευή το απόγευμα ένας ιερέας έξω από τον ναό του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια. Οι δράστες τελικά ήταν «πρόσφυγες» από την Συρία… όμως το σύνολο των ΜΜΕ τους παρουσιάζει ως «νεαρούς» τηρώντας πιστά την δεοντολογία της πολιτικής ορθότητας.
Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι νεαροί δράστες στάθμευσαν τις μηχανές τους στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού κι όταν ο ιερέας τους έκανε παρατήρηση, προχώρησαν σε λεκτική αντιπαράθεση και στη συνέχεια στον ξυλοδαρμό του ιερέα.
Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και ύστερα από αναζητήσεις εντοπίστηκαν δύο ύποπτοι που προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα για τους οποίους δεν προέκυψε τίποτα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ λίγο αργότερα οι ίδιοι οι δράστες προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα και παραδόθηκαν.

Βέβαια ερωτήματα προκύπτουν από την στάση των δραστών αφού στην αρχή διέφυγαν και στην συνέχεια παραδόθηκαν: Τους συμβούλεψε κάποια ΜΚΟ ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν όπως θα συνέβαινε στην χώρα τους εάν ξυλοκοπούσαν έναν ιμάμη ή γύρισαν για να καταγγείλουν τον ιερέα στην Αστυνομία για ρατσισμό και να έχουν καλύτερη αντιμετώπιση;
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: