Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Κυβερνητικός εκπρόσωπος εθνομηδενιστών: Δικαίωμα των Σκοπιανών να αποκαλούνται σκέτο «Μακεδονία»!

Κυβερνητικός εκπρόσωπος εθνομηδενιστών: Δικαίωμα των Σκοπιανών να αποκαλούνται σκέτο «Μακεδονία»!
Ανένδοτοι στην προδοσία τους φαίνεται ότι είναι οι συριζαίοι και δεν «ιδρώνει τ’ αυτί τους» εμπρός στις συνεχόμενες σκοπιανικές προκλήσεις, όπου ο Ζάεφ συνεχίζει την «μακεδονική» ρητορική του παρότι θεωρητικά θα έπρεπε να μιλάει πλέον για… «Βόρεια Μακεδονία».
Ερωτώμενος, λοιπόν, περί αυτών των προκλήσεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Τζανακόπουλος, υποστήριξε ότι «τυπικά ο κ. Ζάεφ έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το πρόσφατο συνταγματικό όνομα της χώρας του μέχρι να ολοκληρωθούν συγκεκριμένες διαδικαστικές και τυπικές ενέργειες».
Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, οι σκοπιανοί έχουν σχέδιο να μεταθέσουν επ’ άπειρο αυτή την «μεταβατική περίοδο» του Τζανακόπουλου και να συνεχίσουν να αποκαλούνται σκέτο «Μακεδονία».
Από την πλευρά της, η ελληνική κυβέρνηση (είτε με Τσίπρα, είτε με Μητσοτάκη) έχει εκ προοιμίου δηλώσει ότι θα εφαρμόσει την συμφωνία και θα επικυρώσει την είσοδο των Σκοπιανών στο ΝΑΤΟ. Από κείνη την στιγμή και μετά, οι σκοπιανοί δεν έχουν κανένα συμφέρον να συνεχίσουν να παραμένουν εντός των γραμμών της συμφωνίας και θα πετάξουν ως στυμμένες λεμονόκουπες τους ελλαδίτες πολιτικάντηδες, παρατείνοντας στο διηνεκές την «μεταβατική περίοδο».
Και, βεβαίως, οι σφουγγοκωλάριοι του ΝΑΤΟ ουδέποτε θα απαιτήσουν την λήξη της «μεταβατικής περιόδου», ελέω οσφυοκαμψίας απέναντι στους νατοϊκούς αφέντες. Και κάπως έτσι, η Ελλάδα θα έχει αναγνωρίσει τελικώς τα Σκόπια ως «σκέτο» Μακεδονία»!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: