Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Τα άπλυτα συνεχίζουν τον πόλεμο κατά της εκκλησίας: Έριξαν βόμβες μολότωφ στην Μονή Πετράκη!

Οι προστατευομένοι “τζιχαντιστές” του Σύριζα συνεχίζουν τον πόλεμο κατά της εκκλησίας: Έριξαν βόμβες μολότωφ στην Μονή Πετράκη!
Το ότι δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο τα... καλόπαιδα των Εξαρχείων και χαϊδεμένα παιδιά του Σύριζα το γνωρίζουμε καλά. Αυτό όμως που διαπιστώνουμε τον τελευταίο καιρό είναι ότι οι αναρχικοί "τζιχαντιστές" και προστατευόμενοι του Σύριζα έχουν κηρύξει έναν λυσσαλέο πόλεμο κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας με συνεχείς βανδαλισμούς και εμπρηστικές επιθέσεις. Φυσικά οι δράστες αν και γνωστοί στις αρχές, παραμένουν ασύλληπτοι και ανενόχλητοι.
Σήμερα αποθρασύνθηκαν εντελώς, καθώς δεν δίστασαν να εκτοξεύσουν βόμβες μολότωφ μέσα στον προαύλιο χώρο της Μονής Πετράκη, στο κτήριο που συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος. Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα όταν και πέταξαν, σύμφωνα με την αστυνομία πέντε βόμβες μολότοφ στο προαύλιο του κτηρίου. Από τις φλόγες προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Να σημειωθεί ότι ο Σύριζα με την ανακοίνωσή του άφησε κατ΄ ουσίαν στο απυρόβλητο τους βέβηλους δράστες, καθώς σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: "Ενέργειες τέτοιου είδους οδηγούν σε περαιτέρω όξυνση των συντηρητικών αντανακλαστικών της κοινωνίας". Για ακόμη μια φορά δηλαδή ένοχος είναι ο Εθνικισμός!

Η επίθεση αυτή αποτελεί την τελευταία σε ένα μπαράζ βανδαλισμών και καταστροφών σε ιερούς ναούς σε όλη την Ελλάδα από ομάδες αντεξουσιαστών που έχουν επιλέξει αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την εκκένωση κατειλλημμένων κτηρίων στη Θεσσαλονίκη. Αποκορύφωμα βέβαια αποτέλεσε η εισβολή ομάδας αντεξουσιαστών στην Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν σε εξέλιξη η Θεία Λειτουργία. Τότε είχαν συλληφθεί 26 άτομα τα οποία, όμως, αθωώθηκαν στη συνέχεια.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: