Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΦΡΑΧΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

FRAKTIS
Είναι προφανές τον τελευταίο καιρό μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό κίνημα στην Τουρκία, ότι η συμφωνία Τουρκίας-Ε.Ε. για το «προσφυγικό» δεν έχει πολλά ψωμιά. Έτσι, οι γείτονες ετοιμάζονται αναλόγως… Οι Τσιπροκαμμένοι των ανοιχτών συνόρων (Refusees Welcome!) και της υποταγής στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, δεν κάνουν τίποτα βεβαίως, περιμένοντας το… μοιραίο – την εισβολή χιλιάδων εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στα νησιά μας. Αντιθέτως, η Βουλγαρία των… κλειστών συνόρων, παίρνει αποτρεπτικά μέτρα. Έτσι, την κατασκευή συρμάτινου φράκτη στα σύνορά της με την Τουρκία αποφάσισε η κυβέρνηση της Βουλγαρίας.
Ο φράκτης θα έχει μήκος 30 χιλιομέτρων και ύψος 3,5 μέτρων και στην ουσία θα αποτελεί επέκταση του φράκτη 484 χιλιομέτρων που θα κατασκευαστεί κατά μήκος των συνόρων με την Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό κλείνει ο δρόμος προς την Βουλγαρία απ’ όλες τις μπάντες!

Ευτυχώς όμως για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ο δρόμος προς την Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτός. Εκτός αν ξυπνήσει επιτέλους ο ελληνικός λαός…
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: