Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ …70 ΧΡΟΝΙΑ “ΤΟΥΡΚΟΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ “ΓΕΝΙ ΚΑΠΙ” ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ …70 ΧΡΟΝΙΑ “ΤΟΥΡΚΟΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ “ΓΕΝΙ ΚΑΠΙ” ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ
Μέχρι και ειδικό λογότυπο για τα “70 χρόνια της τουρκοδυτικής Θράκης” κυκλοφόρησε στους εξτρεμιστικούς κύκλους της μειονότητας στην Ελλάδα οι οποίοι ελέγχονται πολιτικά και οικονομικά από το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών!
Κατά τα άλλα ο “Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης” δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες πως “λόγω της πίστης μας στην Δημοκρατία, της εμπιστοσύνης μας στο κράτος δικαίου και της δέσμευσης μας έναντι της Τουρκικής Δημοκρατίας” (Σ.Σ.: αλλά καμία αναφορά σε ανάλογη δέσμευση έναντι της γενέτειράς τους, της Ελλάδας) “καλούμε όλα τα μέλη μας να μετάσχουν στο Συλλαλητήριο Δημοκρατίας και Μαρτύρων που θα γίνει στο Γενίκαπί της Κωνσταντινούπολης στις 17:00 της 7ης Αυγούστου”.
Καμία πολιτική και κοινωνική δραστηριοποίηση σε οποιοδήποτε ζήτημα στην Ελλάδα λες και όλοι αυτοί δεν υπάρχουν καν αλλά στην πρώτη γραμμή όταν πρόκειται για κάτι στην Τουρκία που αφορά φυσικά την ίδια την Τουρκία από τους άβουλους υποτακτικούς του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. “Προξενεί εντύπωση, δεν Προξενεί;” που λέει και ο “Αντιφωνητής“!
Η είδηση από:
http://rodopruzgari.com/component/k2/item/6074-7-ağustos-pazar-günü-yenikapi-da-buluşuyoruz.html
Η μετάφραση από:
http://tourkikanea.gr/2016/08/bttdd-62/

http://rodopinews.gr/47249

Δεν υπάρχουν σχόλια: