Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Οι εγχώριοι τουρκόφρονες στις οθωμανικές φιέστες του Ερντογάν - Φωτογραφίες

Είδαμε εχθές την φιέστα που διοργάνωσε ο «σουλτάνος» Ερντογάν για τη «νίκη της δημοκρατίας», παρουσία εικονισμάτων του Κεμάλ, του ίδιου και σημαίες των γκρίζων λύκων.
Αυτό που δεν παρουσιάστηκε από τα εγχώρια ΜΜΕ είναι ότι οι εγχώριοι τουρκόφρονες είχαν μαζική παρουσία σε αυτές τις φιέστες. Προφανώς, η παρουσία τους παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, με δελτία τύπου και τα τοιαύτα δεν «έπαιξε» στα εγχώρια ΜΜΕ για να προφυλαχθούν οι εν Ελλάδι πατρώνες τους, δηλαδή ο Σύριζα, η ΝΔ, το Πασόκ και η αμερικανική πρεσβεία.

Το τουρκοκόμμα DEB βρέθηκε στις... δημοκρατικές εκδηλώσεις στην Ανδριανούπολη με αποστολή περίπου 100 ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρόεδρος Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος Οζάν Αχμέτογλου, η αντιπρόεδρος Ρεφικά Μεχμέτ Αντέμ και άλλα μέλη της Κ.Ε. του κόμματος.

Στις κεντρικές εκδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν άλλοι... γνωστοί του εγχώριου ανθελληνισμού, προστατευόμενοι του κράτους και του παρακράτους. Συγκεκριμένα ο λόγος για τον πρώην βουλευτή του Πασόκ Αχμέτ Χατζηοσμάν και τους ψευδομουφτήδες Aχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ.

Για πόσο καιρό η πολιτεία θα ανέχεται αυτούς τους ανθρώπους και – κυρίως – για πόσο καιρό ακόμα θα αφήνει την Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα βορά στις ορέξεις τους;
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: