Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Δεσμεύτηκε η περιουσία του συκοφάντη της Χρυσής Αυγής, Αλαφούζου για αδικαιολόγητα έσοδα 50 εκάτ. ευρώ

Δεσμεύτηκε η περιουσία του συκοφάντη της Χρυσής Αυγής, Αλαφούζου για αδικαιολόγητα έσοδα 50 εκάτ. ευρώ
Όποιος σκάβει τον λάκκο αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα! Αυτή η λαϊκή ρήση επιβεβαιώνεται καθημερινά και θα συνεχίσει να επιβεβαιώνεται για κάθε ψεύτη, σκευωρό και συκοφάντη που λασπολόγησε τους Έλληνες Εθνικιστές.
Ο καναλάρχης Αλαφούζος που μέσα από το κανάλι του και τα φερέφωνά του προβαίνει καθημερινά σε συστηματική συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής, φαίνεται ότι βρίσκεται σε δεινή θέση. Αυτοί που μιλούσαν για "εγκληματική οργάνωση, σατανιστικές τελετές, σφαγή αμνοεριφίων, τραμπουκισμούς, τον πιο πλούσιο πολιτικό αρχηγό" και χιλιάδες άλλα ψέμματα και μπούρδες, τώρα έχασαν την φωνή τους.
Οι ηθικολόγοι του ΣΚΑΪ που κάνουν... τις μεγάλες αποκαλύψεις και λένε πάντα την αλήθεια φαίνεται ότι δεν άκουσαν την είδηση για την δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ αιτία του μέτρου ήταν το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει ποσά λίγο πάνω από τα 50 εκατομμύρια ευρώ για τις χρήσεις από το 2000 ως το 2012.
Ο Αλαφούζος ελέγχεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που αφορά τα 65 CD με στοιχεία για πάνω 1.000.000 Έλληνες φορολογούμενους, οι οποίοι πραγματοποίησαν συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ την περίοδο από το 2000 ως το 2012.
Την δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου διέταξε νωρίτερα σήμερα το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) ύστερα από εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Π. Αθανασίου και η  εντολή εστάλη ήδη στα τραπεζικά ιδρύματα.
Η αλήθεια να λέγεται κ. Αλαφούζο!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: