Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Μετά θάνατον αθώωση για τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς: Τα εγκλήματα πολέμου των αμερικανοσιωνιστών πότε θα εκδικαστούν;

Μετά θάνατον αθώωση για τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς: Τα εγκλήματα πολέμου των αμερικανοσιωνιστών πότε θα εκδικαστούν;
Άλλη μία σκοτεινή σελίδα της ιστορίας του ΝΑΤΟ κλείνει με τον πλέον αηδιαστικό τρόπο για το ποιόν της «δυτικής συμμαχίας».
Η επέμβαση και ο βομβαρδισμός της Σερβίας από το ΝΑΤΟ είχαν πραγματοποιηθεί με σκοπό τον τερματισμό της «βίας» και της «καταπίεσης» των αλβανών από το «τυραννικό» καθεστώς του «Χασάπη των Βαλκανίων», Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.
Στην «διαδικασία εκδημοκρατισμού» της Σερβίας, την οποία χειροκροτούσε η Χίλαρι Κλίντον, διαμελίστηκαν βρέφη, εξοντώθηκαν άμαχοι και καταστράφηκε ολόκληρη η Σερβία.

Η δίκη ξεκίνησε το 2002 και ο Μιλόσεβιτς πέθανε στην φυλακή, χωρίς να ακούσει τι θα αποφαινόταν το Δικαστήριο της Χάγης περί των «εγκλημάτων γενοκτονίας» για τα οποία κατηγορούταν.
Ασχέτως πάντως της αποφάσεως, οι αμερικανοί υποστήριξαν τους ουτσεκάδες, δημιούργησαν το μεγαλύτερο «πλυντήριο χρημάτων», το Κόσοβο, αποσταθεροποίησαν τα Βαλκάνια και έθεσαν τις βάσεις για τη «Μεγάλη Αλβανία» και το ισλαμικό τόξο της τουρκίας.

Όπως είχε δηλώσει το 1999 στην ιταλική εφημερίδα “Sole 24 Ore” ο Βρετανός Διοικητή των νατοϊκών δυνάμεων στα Σκόπια: «Σήμερα είναι απολύτως απαραίτητο να εγγυηθούμε την σταθερότητα της Μακεδονίας (σ.σ. εννοεί τα Σκόπια) και την είσοδό της στο ΝΑΤΟ. Όμως θα είμαστε σίγουρα εδώ για πολύ καιρό, ώστε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ενεργειακών αγωγών που διατρέχουν τη χώρα»
Εν τέλει, σε πλήρη σιγή, ο Μιλόσεβιτς αθωώθηκε από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, σε μία απόφαση κόλαφο που αριθμεί πάνω από 2600 σελίδες.
Η αθώωση αυτή έγινε στις 24 Μαρτίου του 2016 και προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός ότι δεν αφιερώθηκε σε αυτήν ούτε ένα μονόστηλο. Ούτε μία λέξη δεν γράφτηκε στον Τύπο ή ειπώθηκε στην τηλεόραση ή τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Γιατί άραγε;
Πάντως σε κάθε περίπτωση, έστω και μετά θάνατον, ο Μιλόσεβιτς αθωώθηκε. Άραγε πότε θα γίνει η αντίστοιχη δίκη για τα εγκλήματα πολέμου των αμερικανοσιωνιστών στην διάρκεια της νατοϊκής επιχείρησης;

Αυτή είναι η προφανής ερώτηση που αναδύεται τόσο από την αθώωση Μιλόσεβιτς, που αποδεικνύει ότι η εισβολή και ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας έγινε με πρόσχημα τον «ανθρωπισμό», αλλά με πραγματικό σκοπό τον νατοϊκό επεκτατισμό. Όπως ακριβώς έγινε και με την εισβολή στο Ιράκ με πρόσχημα τα «όπλα μαζικής καταστροφής» που δεν βρέθηκαν ποτέ.
Πότε, άραγε, η "πολιτισμένη δύση" θα δικάσει τους αιμοδιψείς πολέμαρχους του ΝΑΤΟ;

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: