Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το τζαμί στον Βοτανικό – Μόνη δύναμη αντίστασης η Χρυσή Αυγή!

EKTAKTO: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το τζαμί στον Βοτανικό – Μόνη δύναμη αντίστασης η Χρυσή Αυγή!
Όχι μόνο μέσα στο καλοκαίρι για να μην το πάρουν χαμπάρι οι Έλληνες, αλλά και νύχτα αργά με διαδικασίες κλεφτών και απατεώνων καταθέτουν οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους τα νομοσχέδια.
Συγκεκριμένα, πριν από λίγο κατατέθηκε και συζητάται στην αρμόδια Επιτροπή αύριο, ώστε να ψηφιστεί την Πέμπτη με την διαδικασία του κατεπείγοντος, το νομοσχέδιο για το νέο πλαίσιο στήριξης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εντός του οποίου περιλαμβάνονται οι διατάξεις για την ανέγερση του τζαμιού.
Όπως αναφέρεται, σε πρώτη ανάγνωση, το τέμενος θα ανεγερθεί επί της Ιεράς Οδού, κοντά στον σταθμό του μετρό, όπου, «δεν υπάρχουν κατοικίες και κυρίως επαγγελματικές χρήσεις, έτσι η όχληση των περιοίκων θα είναι ελάχιστη», ενώ θα αποτελεί έναν χώρο ικανό να εξυπηρετήσει ομαλά περίπου 350-400 πιστούς.»
Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους θα κοστίσει 946.000 ευρώ, που θα πληρώσουν οι Έλληνες για να ισλαμοποιηθεί η πρωτεύουσα.
Την ίδια ώρα που σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει ανοίξει η συζήτηση για τα τζαμιά, τους χρηματοδότες τους και το κατά πόσον αυτά λειτουργούν ως εστίες τρομοκρατίας, η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προχωράει, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, στην πραγματοποίηση των υποσχέσεών τους απέναντι στους λαθρομετανάστες, ενώ οι Έλληνες εδώ και χρόνια περιμένουν μία, έστω και μικρή, υπόσχεση να πραγματοποιηθεί.
Σε αυτή την κατάπτυση νομοθετική ρύθμιση είναι βέβαιο ότι θα συνταχθεί υπέρ της ολόκληρο το «συνταγματικό τόξο». Θυμίζουμε ότι στην τροπολογία που είχε φέρει η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ σχετικά με τις διαδικασίες ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό και πολεοδομικές εκκρεμότητες, είχαν δηλώσει υπέρ ο Σύριζα, η ΝΔ, το Πασόκ, το Ποτάμι και το ΚΚΕ.
Μόνη δύναμη αντίστασης απέναντι στην Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας η Χρυσή Αυγή!

Πάντως ο συμβολισμός της σύμπτωσης της εισβολής των χαϊδεμένων του Σύριζα στις Εκκλησίες, την ώρα που το Ισλαμικό Χαλιφάτο καλεί τους πιστούς τους να "Σπάσουν τον Σταυρό" και ο Σύριζα με τη Νέα Δημοκρατία χτίζουν το τζαμί στο Βοτανικό, είναι πραγματικά ενδεικτική της πολιτικής καταστάσεως στην Ελλάδα!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: