Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής στην λίστα μισθοδοσίας του Σόρος!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής στην λίστα μισθοδοσίας του Σόρος!
Μπορεί κάποιος να κυριολεκτήσει λέγοντας ότι η έρευνα στα αρχεία και τα έγγραφα του ιδρύματος Σόρος θυμίζει μια περιήγηση σε έναν ανθελληνικό βόθρο έμμισθων υποκείμενων, που μοναδικό στόχο της ζωής τους έχουν την λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Τα παραπάνω αποδεικνύονται περίτρανα κοιτώντας μόνο την λίστα των μισθοδοτούμενων οργάνων του Σόρος και ενθυμούμενος ποιές ΜΚΟ έχουν κατά καιρούς αναλάβει την εργολαβία της συκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Στην παρακάτω εικόνα, λοιπόν, βλέπουμε ότι η «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» πήρε από τον Σόρος μονάχα για ένα τρίμηνο το ποσό των 19.200€. Κοινώς στην συγκεκριμένη ΜΚΟ λαμβάνουν μονάχα από τα κεντρικά του Σόρος το ποσό των 76.800€ το χρόνο. Χώρια τα εξτραδάκια που έρχονται από τις μπίζνες με τους λαθρομετανάστες ή πιθανές άλλες εισφορές από άλλα μαγαζάκια του Σόρος.
Η εν λόγω οργάνωση πέρα από τα φράγκα που παίρνει από τον Σόρος, έχει ιδρύσει και άλλες παρά – ΜΚΟ και απαιτεί και τον οβολό του μέσου «αντιρατσιστή», προφανώς για να κάνουν «αντιρατσιστικές» διακοπές σε κάποιο θέρετρο της... πολυπολιτισμικής Καραϊβικής.
Όπως διαπιστώνουμε, λοιπόν, απλά κοιτώντας την λίστα, η επικοινωνία για την χρηματοδότηση της εν λόγω οργάνωσης γίνεται μέσω κάποιας Ελένης Τάκου. Και εδώ είναι που αρχίζουν οι πρώτες... συμπτώσεις.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: