Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Με εντολή Σαμαρά: η γραμματέας της ΠΑΣΠ Χημικού Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος Τύπου της ψοφοδεξιάς!


Θεωρώντας μάλλον ηλίθιο τον Ελληνικό Λαό, οι βουλευτές της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς ΝΔ αλωνίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα (ούτε κατά διάνοια δεν προτίθενται να κυκλοφορήσουν κοντά στον απλό Λαό, καθώς υπάρχει αυξημένος ο φόβος για βροχή γιαουρτιών) κατηγορώντας ξανά τους συνεταίρους του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να πολώσουν το κλίμα ενόψει εκλογών και κυρίως για να περιορίσουν τη μαζική διαρροή ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή.
Υπολόγιζαν όμως, δίχως το πολιτικό ερείπιο που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς. Ο οποίος κατόρθωσε με μια μόνο κίνηση να συντρίψει κάθε επιχείρημα που θα μπορούσαν να επικαλεστούν οι υποψήφιοι βουλευτές της ψοφοδεξιάς έναντι του εκλογικού σώματος: η «πατριωτική και υπεύθυνη» μασονοδεξιά θα έχει εκπρόσωπο Τύπου την άλλοτε γραμματέα της ΠΑΣΠ Χημικού Θεσσαλονίκης, Μαρία Σπυράκη!
Πρόκειται για την πρώην «αντικειμενική» δημοσιογράφο του μεγαλοχρεωμένου καναλιού, η οποία τοποθετήθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και σήμερα είναι ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες. Καθότι οι έντιμοι πατριώτες φρόντισαν το ταχύτερο δυνατό να απεμπλακούν από την εγκληματική συμμορία που εδρεύει στη Συγγρού, ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε την πασοκτζού Μαρία Σπυράκη ως εκπρόσωπο Τύπου της «ανανεωμένης» σαμαρικής ψοφοδεξιάς!
Φανταστείτε λοιπόν, την επικείμενη κωμικοτραγική παράσταση της Μαρίας Σπυράκη, όταν θα επιχειρεί να εκφοβίσει τον Ελληνικό Λαό σύμφωνα με την βρώμικη προπαγάνδα της ΝΔ, προτρέποντας τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΔ για να μην έρθουν οι κομμουνιστές!
Φτύστε κατάμουτρα τους νεοδημοκράτες απατεώνες που σας περνούν για ανόητους! Στηρίξτε Χρυσή Αυγή για μια Ισχυρή και Αδιαπραγμάτευτη Εθνική Αντιπολίτευση!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: