Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά - Τα ονόματα και οι ημερομηνίες γέννησης των τριών τρομοκρατών είναι ήδη γνωστά στη γαλλική αστυνομία. Πρόκειται για 3 άνδρες 18, 32 και 34 ετών αντίστοιχα. Οι δυο τριαντάρηδες γαλλικής υπηκοότητας και αλγερινής καταγωγής είναι αδέρφια που γεννήθηκαν στο 10ο διαμέρισμα στο Παρίσι. Ονομάζονται Saïd και Chérif Kouachi και Hamyd Mourad. Η υπηκοότητα του τελευταίου δεν είναι ακόμα γνωστή αλλά οι αρχές γνωρίζουν ότι γράφτηκε στην τελευταία τάξη του τεχνικού λυκείου στην Charleville-Mézieres, στην πόλη της   Reims. Τοπική εφημερίδα αναφέρει ότι ήδη έχουν σπεύσει άνδρες των ειδικών δυνάμεων και της αντιτρομοκρατικής και κάνουν προσαγωγές στα περίχωρα της πόλης όπου και επικεντρώνονται οι έρευνες.

Ο Chérif Kouachi, ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές καθώς είχε δικασθεί το 2008 για συμμετοχή σε παρακλάδι τζιχαντιστών στο Ιράκ. Θεωρείται ότι είχε προωθήσει πολλούς νέους στο τζιχάντ. Είχε καταδικασθεί με 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Το le Point αναφέρει ότι τα δυο αδέρφια γύρισαν μόλις το καλοκαίρι από το Τζιχάντ τους στη Συρία.

Έγγραφο από την εσωτερική διανομή στην γαλλική ασφάλεια του εντάλματος έρευνας και σύλληψης των τριών δραστών με τα ονόματά τους:10912645_773819042698585_885732733_o

www.dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: