Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Αύξηση της λαθρομετανάστευσης επί των ημερών του… λαθρομεταναστευτοφάγου φον Αντωνάκη!

Αύξηση της λαθρομετανάστευσης επί των ημερών του… λαθρομεταναστευτοφάγου φον Αντωνάκη!
Γράφει ο Αντίοχος
Λίγες ημέρες μετά τα… λαθρομεταναστευτοφαγικά καμώματα του φον Αντωνάκη στον φράχτη του Έβρου, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ανακοίνωσε τα επίσημα στοιχεία για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που… προτίμησαν (για να θυμηθούμε και τον ανεκδιήγητο ψοφοδεξιό Προκόπη Παυλόπουλο…) την Ελλάδα, το 2014 και συνελήφθησαν από τις αρχές (αλλά δεν απελάθηκαν…). Και βέβαια, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που μας… προτίμησαν αλλά δεν εντοπίστηκαν-συνελήφθησαν, εννοείται πως είναι άγνωστος…
Έτσι, 77.163 λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα το 2014, έναντι 43.002 που είχαν μπει το 2013 (σχεδόν διπλάσιοι – μπράβο Αντωνάκη, μια χαρά τα κατάφερες!) και 76.878, που είχαν μπει το 2012.

Τρεις σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) Περισσότεροι μπήκαν τώρα που υπάρχει ο φράχτης, απ’ όσους είχαν μπει όταν δεν υπήρχε. Άρα, μηδέν εις το… πηλίκιο (που ’λεγε κι ο Jeffrey…).
2ον) Επί των ημερών του φον Αντωνάκη, μειώθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις, αλλά εκτός από τη φτώχεια, την ανεργία και τις αυτοκτονίες, αυξήθηκε και η λαθρομετανάστευση.
3ον) Άραγε, τι χειρότερο κακό στην Πατρίδα θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; 
Κι ένα ερώτημα, μετ’ απαντήσεως:
Γιατί άραγε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ δεν ανακοινώνει ταυτοχρόνως και τον αριθμό των λαθρομεταναστών που απελάθηκαν το 2014; Προφανώς, φοβάται τις συγκρίσεις, γιατί οι απελάσεις ήταν ελάχιστες σε σχέση με τις λαθραίες εισόδους!
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: