Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: Ψηφίστε ΝΔ για να σας «σώσει» η πασόκα Γκερέκου από τους κομμουνιστές!

Σαμαράς: Ψηφίστε ΝΔ για να σας «σώσει» η πασόκα Γκερέκου από τους κομμουνιστές!
Αν είχαν απομείνει ψήγματα διλημμάτων σε όσους ψήφισαν στις ευρωεκλογές του 2014 Νέα Δημοκρατία και σκέφτονταν να το ξανακάνουν, διαλύθηκαν πια, μετά την είδηση της επικείμενης προσχώρησης της Άντζελας Γκερέκου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κέρκυρα!
Ενδεχομένως η «μεγαλειώδης» αυτή κίνηση Σαμαρά να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της ΝΔ, για να μην πούμε πως... θα αλλάξει τον ρου της Ελληνικής Ιστορίας και μας πουν υπερβολικούς! Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου, θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως δεν υφίστανται πολιτικά και ιδεολογικά πλαίσια για να περιχαρακώσουν το προσωπικό συμφέρον. Αυτό ακριβώς εκφράζει σήμερα η ΝΔ, αυτό εκπροσωπεί και η κυρία Γκερέκου, μαζί με όλους τους υποψήφιους της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς σε όλη τη χώρα.
Επιπλέον όμως, συντρίβεται μονομιάς το γελοίο επιχείρημα των κλακαδόρων της Συγγρού, που προσπαθούν να πείσουν ηλικιωμένους λέγοντάς τους οτι «εάν δεν ψηφίσετε Σαμαρά θα έρθουν οι κομμουνιστές». Τώρα ας αναθεωρήσουν την προπαγάνδα τους: η Γκερέκου, η Σπυράκη και άλλοι πασόκοι θα σας σώσουν από τους κομμουνιστές!
Καθότι υπάρχει ο κίνδυνος να μην βρίσκεται καν στην επόμενη Βουλή, συστήνουμε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο να κάνει τώρα το μεγάλο βήμα, ζητώντας από τον Αντώνη Σαμαρά να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ! Είναι βέβαιο ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα δεχτεί με ευχαρίστηση, συνεπώς μοναδικός παράγοντας τον οποίο θα πρέπει ο Βενιζέλος να λάβει υπόψη, είναι ο χρόνος. Πρέπει να το πράξει τώρα που προλαβαίνει!
Αυτοί είναι οι ξεφτίλες ψευτοπατριώτες της ΝΔ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: