Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Η ίδια η Κομισιόν «αδειάζει» τα τρομοκρατικά σενάρια Σαμαρά

Η ίδια η Κομισιόν «αδειάζει» τα τρομοκρατικά σενάρια Σαμαρά
Ολόκληρη τρομοκρατική εκστρατεία έχει χτίσει ο Φον Αντωνάκης και τα τσοντοκάναλα των εργολάβων ότι άμα χάσει τις εκλογές ξαφνικά θα επέλθει η μέγιστη καταστροφή, «θα βγούμε από το ευρώ» και «δεν θα έχουμε γάλα για τα παιδιά μας».
Σε αυτή την τρομοκρατική εκστρατεία έχουμε πολλάκις απαντήσει με το επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και ότι ακόμα και αν προβλεπόταν οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν θα ήθελαν καν να το σκεφτούνε, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό και για τις δικές τους οικονομίες.
Παρόλο που του λόγου το αληθές το έχουν επιβεβαιώσει πολλοί ευρωπαίοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένης της Μέρκελ, θεωρείται σίγουρο ότι ούτε η ΝΔ θα ακούσει, ούτε τα κανάλια, αφού κάτι τέτοιο δεν βολεύει την προπαγάνδα τους. Είναι σίγουρο ότι θα τηρήσουν αυτή την προπαγανδιστική γραμμή μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου, μπας και τρομοκρατήσουν κανένα αφελή, ώστε να ψηφίσει ΝΔ.
Τώρα έχουμε άλλη μία ηχηρή διάψευση της προπαγανδιστικής εκστρατείας της ΝΔ και των μνημονιακών καναλιών των εργολάβων. Μόνο που αυτή τη φορά η διάψευση έρχεται από την ίδια την Κομισιόν. Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ανίκα Μπράιτχαρτ, σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα του ανθελληνικού  περιοδικού Der Spiegel είπε αρχικώς ότι «δεν σχολιάζει σπέκουλες» και εν συνεχεία τόνισε ότι «σύμφωνα με το άρθρο 143, παράγραφος 3 της Συνθήκης της ΕΕ, η συμμετοχή στην ευρωζώνη είναι αμετάκλητη».
Κοινώς ο Φον Αντωνάκης και τα κανάλια κάνουν σπέκουλα, σύμφωνα με την επίσημη άποψη της Κομισιόν. Όμως μετά την σπέκουλα, έρχεται το «τροπικό εκλογικό μαύρισμα» από τους Έλληνες ψηφοφόρους στους πολιτικούς απατεώνες και τους ψεύτες. 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: