Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Αποκαλυπτική φωτογραφία του νέου υπηρεσιακού υπουργού εσωτερικών

Αποκαλυπτική φωτογραφία του νέου υπηρεσιακού υπουργού εσωτερικών
Στο φουλ οι μηχανές της παράγκας στις λίγες μέρες που απομείνανε στον Σαμαρά
Στην τελευταία στημένη συνέντευξη του στις «γλάστρες» της ΝΕΡΙΤ, ο Σαμαράς, διάβασε από το auto que και είπε ότι «θα κάνει τα πάντα για να εκλεγεί πρόεδρος». Πραγματικά αυτή ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που ο δικτατορίσκος έλεγε την αλήθεια, αφού οι σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις ήταν προφανείς ακόμα και στον πιο αφελή. Ας δούμε δύο εκ των χαρακτηριστικότερων:
Αποφυλάκιση Μπούκουρα: Την ημέρα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή του ΠτΔ αποφυλακίστηκε ο ανεξάρτητος, Ευστάθιος Μπούκουρας. Την ίδια μέρα αποφασίστηκε η παράταση της προφυλάκισης των Συναγωνιστών, Γερμενή και Ηλιόπουλου, επειδή σε αντίθεση με τον Μπούκουρα δεν προσκύνησαν ποτέ. Δεν δήλωσαν ποτέ πρόθυμοι να ψηφίσουν Δήμα.
Καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών: Με αποκορύφωμα το βίντεο Χαϊκάλη, υπήρξαν πολλές καταγγελίες Βουλευτών ότι επιχειρήθηκε ο χρηματισμός τους με αντάλλαγμα την στήριξη του μνημονιακού υποψηφίου. Η εν λόγω υπόθεση δύο φορές «θάφτηκε» με επιμέλεια από την «παράγκα του Μπάμπη». Επιπλέον των παραπάνω ο Σαμαράς έταξε υπουργεία και υποψηφιότητες με τη ΝΔ, όπως φάνηκε από το διάγγελμά του και από το γεγονός ότι όσοι ανεξάρτητοι πρόδωσαν τον Ελληνικό Λαό, που τους ψήφισε εντάχτηκαν στην παράταξη της προδοσίας, τη Νέα Δημοκρατία.
Εν τέλει ο Σαμαράς δεν κατάφερε να βρει 180 πρόθυμους και γκρεμίστηκε με «εντολή Χρυσής Αυγής», αφού μόνο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών κατέδειξε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι η μέγιστη πολιτική ντροπή είναι η στήριξη του δικτατορίσκου Σαμαρά. Υπό το βάρος αυτό δεν βρέθηκαν αρκετοί πρόθυμοι να «αυτοκτονήσουν» πολιτικά, στηρίζοντας την επαχθέστερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών.
Τώρα το νέο του «στοίχημα» είναι ότι θα καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές. «Το αισθάνεται»... όπως χαρακτηριστικά έλεγε κάνοντας την κλασσική χειρονομία, που όλοι είδαμε και κοροϊδέψαμε. Γι’ αυτό έχει επιστρατεύσεις τους ευεργετηθέντες καναλάρχες και την γνωστή «παράγκα». Ας δούμε μόνο ένα από όσα έχει ήδη κάνει με την προεκλογική περίοδο να έχει αρχίσει μόλις χθες!
Κυβέρνηση «παράγκα»: Είθισται η κυβέρνηση να αλλάζει ενόψει εκλογών. Αυτό είναι το ηθικό, αλλά το Σύνταγμα επιτρέπει να μη γίνει αυτό. Είναι όμως ότι νόμιμο και ηθικό; Ο Σαμαράς επέλεξε να μην αλλάξει την κυβέρνησή του, παρά μόνο τον υπουργό εσωτερικών.
Ιδού ποιος είναι ο νέος υπουργός Εσωτερικών:

Τα συμπεράσματα δικά σας!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: