Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)





tem3
tem4
Πολλοί είναι αυτοί που δεν επιθυμούσαν να γίνει στο κέντρο της Αθήνας μιά Ορθόδοξη λιτανεία κατά του ισλαμικού τεμένους. Οι μασόνοι πληρώσανε τα άπλυτα να μαζευτούν στο Μοναστηράκι, η αστυνομία βρήκε αφορμή να μην δώσει την άδεια, και η σύνοδος βρήκε την αφορμή να μην γίνει τελικά η λιτανεία. 
ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ, μέσα στην καρδιά της Αθήνας, μέσα από τα στενά της Πλάκας, στην οδό Ερμού ως την πλατεία Συντάγματος όπου και έπρεπε να λήξει γιατί εκεί, όπως μαθεύτηκε την τελευταία στιγμή, ήταν σε εξέλιξη πορεία των Κούρδων που πολεμάνε τον ίδιο εχθρό, τον Αττίλα και τους Ντονμέδες Καμπαλιστές τύπου Μουσταφά Κεμάλ και Μπουτάρη, που τον στηρίζουν. Το κέντρο της Αθήνας δονήθηκε από τον ψαλμό στην Υπέρμαχο Παναγία, από τον Εθνικό Ϋμνο και από το μήνυμα στον ξεφτίλα τον Σαμαρά, πως άν αυτός προσκυνάει τον Αττίλα, οι Έλληνες δεν θα τον ακολουθήσουν. Τζαμί μεσα στην Αθήνα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Ακόμα ακούστηκε φωνή συμπαράστασης στους Εσφιγμενίτες που έχουν σηκώσει το λάβαρο «Ορθοδοξία ή θάνατος» από το 1972. 
Αυτό που κανένα κανάλι και ελάχιστα μπλόγκ  θα σας πουν είναι ότι μέσα στην πορεία αυτή ήταν ενωμένοι Έλληνες ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, αυτό ακριβώς που τρέμουν οι κατακτητές. Ο Ουίνστον Τσώρτιλ, μέλος του συμβουλίου των 13, των Ιλλουμινάτι, το είχε πεί ως εξής: «Αλίμονο μας, εάν οι Έλληνες ενωθούν».
Επειδή ο καθένας θα πεί το μακρύ του και το κοντό του, η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας γιά να βγάλει κανείς τα δικά του συμπεράσματα. Τα πλάνα από την πορεία είναι ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ακριβώς γιά αυτό το λόγο, γιά να δείτε τι θα κόψουν οι άλλοι και να κρίνετε κατά πόσον είναι αντικειμενικοί. Είναι η ώρα να πέσουν οι μάσκες.
Συγχαρητήρια σε όσους έδωσαν το παρόν, ας προβληματιστούν, πρίν να είναι αργά, όσοι μπορούσαν να έρθουν και δεν ήρθαν. Το θετικό είναι επίσης ότι μαζεύτηκε μεγάλος αριθμός υπογραφών κατά του τεμένους,που θέλει να φτιάξει η μασωνοδεξία και ο Καμίνης στην Αθήνα.

Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ – ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ 8 10 2014

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: