Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Λαομίσητο Κράτος: ΕΝΦΙΑ για 6.000 νεκρούς!

Λαομίσητο Κράτος: ΕΝΦΙΑ για 6.000 νεκρούς!
Την ανύπαρκτη οργάνωση του αντεθνικού Κράτους και επιπλέον το λυσσασμένο κυνήγι ρευστού αποδεικνύει η απαίτηση της είσπραξης του περίφημου ΕΝΦΙΑ από 6.000 νεκρούς!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι περιπτώσεις στις οποίες ζητείται η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ από ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή, ξεπερνούν τις 6.000! Περαιτέρω ανησυχητικό όμως, είναι το γεγονός πως σε πολλές των περιπτώσεων, οι άνθρωποι από τους οποίους ζητείται η πληρωμή του άδικου, σοβιετικής έμπνευσης φόρου, δεν είναι προσφάτως αποθανόντες, αλλά έχουν αποδημήσει προ πέντε και έξι ετών!
Συνέπεια τούτου, είναι να φορολογείται το ίδιο ακίνητο εις διπλούν: μια ειδοποίηση για πληρωμή έρχεται στο όνομα του κληρονόμου και μια στο όνομα του εκλιπόντος, το ποσό της οποίας -όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται- καλείται εκ νέου να καταβάλλει ο κληρονόμος!
Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται περί μιας εξόχως προβληματικής καταστάσεως, η οποία βεβαίως δεν περιορίζεται στα σημειώματα για πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Ευλόγως γεννάται το ερώτημα: πόσοι νεκροί άραγε φιγουράρουν στους εκλογικούς καταλόγους και πως αποκλείουμε το γεγονός της νόθευσης από επιτήδειους, της εκλογικής διαδικασίας; Οι νεκροί συγκαταλέγονται στους εγγεγραμμένους και συνεπώς προσμετρούνται στην αποχή; Οι μέχρι τούδε πρακτικές της Χούντας Σαμαρά, δεν μας καθυσηχάζουν επί της εγκυρότητας της διαδικασίας ούτε κατ' ελάχιστον!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: