Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ομολογία πολιτικής δίωξης με το μανδύα δικογραφίας η καταγέλαστη πρόταση Ντογιάκου

Ομολογία πολιτικής δίωξης με το μανδύα δικογραφίας η καταγέλαστη πρόταση Ντογιάκου
Εντελώς «συμπτωματικά» μαζί με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου και το επαπειλούμενο «ατύχημα» που θα οδηγούσε στην κατάρρευση της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, βγήκε και η πολυσυζητημένη «πρόταση Ντογιάκου». Βεβαίως δεν είναι καθόλου σύμπτωση ότι το κείμενο επιλέχθηκε να δημοσιοποιηθεί σήμερα, αφού σήμερα είναι η κρίσιμη ημέρα για την συγκυβέρνηση, η οποία βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής.
Χούντα με το μανδύα δημοκρατίας και πολιτική δίωξη με το μανδύα δικογραφίας. Αυτά τα δύο στοιχεία χαρακτηρίζουν την υπόθεση της σκευωρίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά Εισαγγελέας Εφετών προτείνει την παραπομπή μιας ολόκληρης Κοινοβουλευτικής Ομάδας, για την οποία απ’ την πολύμηνη ανάκριση δεν προέκυψε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
Οι περίφημες 700 σελίδες τις πρότασης Ντογιάκου δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μεγαλειώδης απάτη. Η αμηχανία των συστημικών ΜΜΕ για την έλλειψη σοβαρής αιτιολόγησης της πρότασης είναι τέτοια που δεν αναφέρουν κανένα συγκεκριμένο στοιχείο παρά μόνο ότι έχει έκταση 700 σελίδων. Συγκεκριμένα, οι 600 σελίδες αφορούν την επανάληψη του ίδιου κειμένου, δηλαδή του κατηγορητηρίου δύο φορές για κάθε κατηγορούμενο ξεχωριστά (4 περίπου σελίδες επί 78 κατηγορούμενοι επί 2 φορές). Δηλαδή επαναλαμβάνει ό, τι ξέραμε από την ανάκριση, το ίδιο γενικόλογο και αόριστο κατηγορητήριο.
Άλλες 50 περίπου σελίδες περιέχουν επίσης τυπικά στοιχεία, όπως το ιστορικό της πορείας της ανάκρισης, το κείμενο της νομοθεσίας περί εγκληματικής οργάνωσης, σωματικές βλάβες, ληστείες, εμπρησμούς κλπ.
Η αιτιολογία για την ουσία της υπόθεσης είναι όλη και όλη μόλις 50 περίπου σελίδες, στις οποίες ο Ντογιάκος παραθέτει αποσπάσματα ομιλιών των Βουλευτών μας και από εκεί βγάζει το συμπέρασμα ότι οι δράστες των εγκλημάτων ενήργησαν σύμφωνα με το πνεύμα αυτών των ομιλιών! Αυτή είναι η (κατά τον Ντογιάκο) περίφημη σχέση των Βουλευτών μας με εγκληματικές πράξεις!
Περιέχει επίσης και άλλα μαργαριτάρια, όπως ότι στο σπίτι ενός από τους δράστες της δολοφονίας του Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν  στα Πετράλωνα βρέθηκε ένα μπαστούνι του μπειζμπολ και από τη στιγμή που ένας Βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε κατάστημα που πουλούσε και μπαστούνια του μπέιζμπολ, αυτό σημαίνει ότι ο δράστης είναι μέλος της Χρυσής Αυγής!
Στην πρόταση δεν γίνεται ουδεμία νύξη περί αποδείξεων, παρά μόνο η συνεχής επανάληψη των κατηγοριών. Το γεγονός της συνεχούς επανάληψης, αθροιζόμενο με το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ούτε καν επιμέλεια κειμένου, αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα κείμενο που συντάχθηκε στο πόδι, για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες της στιγμής και να δώσει ανάσα ζωής σε μία κυβέρνηση που παραπαίει. Σε κανένα σημείο του κειμένου δεν υπάρχει καν η ένδειξη ότι κάποιος εκ των Βουλευτών, πόσο μάλλον ο Αρχηγός του Κόμματος, γνώριζαν για κάποιο έγκλημα.
Μάλιστα, στις κατηγορίες που παρατίθενται και επαναλαμβάνονται για κάθε κατηγορούμενο, υπάρχουν και κατηγορίες που έχουν καταπέσει ή κατηγορίες για τις οποίες έχει ήδη αποφανθεί η δικαιοσύνη ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή, όπως η δολοφονία του Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν για τους κατηγορούμενους της οποίας υπάρχει απόφαση, που αναφέρει ότι ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΕΝΔΕΙΞEIΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ... "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Μοναδική εξαίρεση στην συνεχή επανάληψη του κατηγορητηρίου είναι η πλήρης αποδοχή των ψευδών που έχουν εκστομίσει οι ανώνυμοι ψευδομάρτυρες, για «οπλοστάσια», «εκπαίδευση σε αμνοερίφια», «στάνες», «μονές» και «ρουκέτες», παρά το γεγονός ότι ουδέποτε βρέθηκε τίποτα από αυτά ή έστω μία απειροελάχιστη ένδειξη περί αυτών.
Με λίγα λόγια ο καταρρέων Σαμαράς, φρόντισε δια του υποχείριού του να παρουσιάσει μία «δικογραφία» που θα λειτουργήσει ως φενάκη της πολιτικής διώξεως και θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, από την παράγκα του που καταρρέει.
Όσες προσπάθειες και αν κάνουν όμως δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτε. Διότι πρώτον ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και δεύτερον επειδή πρώτοι εμείς προσδοκούμε την έναρξη της συγκεκριμένης παρωδίας, η οποία θα είναι το κύκνειο άσμα της ξεφτιλισμένης συγκυβέρνησης και των υποτακτικών της.
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: