Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Αντίστροφη μέτρηση για την Χρυσή Αυγή ή για τον ολιγάρχη Μπόμπολα και σύστημα που τον υπηρετεί;

Αντίστροφη μέτρηση για την Χρυσή Αυγή ή για τον ολιγάρχη Μπόμπολα και σύστημα που τον υπηρετεί;
Γράφει ο Αντίοχος
Ύμνους προς το «υποχείριο του Σαμαρά» (όπως τον χαρακτήρισε ο Τάκης Μπαλτάκος) εισαγγελέα Ντογιάκο, απευθύνει ο κομμουνιστής (και πρώην σοβιετικός…) ολιγάρχης (και φαταούλας) Μπόμπολας, στο κύριο άρθρο της (πρώην σοβιετικής…) φυλλάδας του, με τίτλο «Αντίστροφη μέτρηση».
Το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι ο (πρώην σοβιετικός…) μιλάει για «τεκμηριωμένη καταγραφή των εγκλημάτων», «έργο σκληρό κι επίπονο» κ.τ.λ., στηρίζοντας τους υμνητικούς αυτούς χαρακτηρισμούς του προς τον κενό ουσιαστικού περιεχομένου σωρό από παλιόχαρτα του Ντογιάκου, στο ότι είναι… πολυσέλιδο: «Αποδεικνύεται, άλλωστε, από τις 700 σελίδες που αποτελούν την πρόταση του αντεισαγγελέα Εφετών Ι. Ντογιάκου».
Και ολοκληρώνεται ως εξής το… περισπούδαστο άρθρο του (πρώην σοβιετικού…) Big Boss:
«Με δεδομένη την ελληνική δικαστική πραγματικότητα η ανάκριση κινήθηκε με ταχείς ρυθμούς, όπως άλλωστε επιβαλλόταν να γίνει. Κι εκείνο πλέον που θα πρέπει να απασχολήσει τις δικαστικές αρχές είναι να οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο το ταχύτερο δυνατόν, έτσι ώστε να μην εκπνεύσει προηγουμένως το 18μηνο και καταστούν υποχρεωτικές αποφυλακίσεις κρατουμένων. Η ελληνική Δικαιοσύνη καλείται να κλείσει οριστικά αυτό το θλιβερό για την πολιτική ιστορία του τόπου κεφάλαιο».
Κατανοούμε βεβαίως απόλυτα την πρεμούρα του (πρώην σοβιετικού…) Big Boss «να κλείσει οριστικά αυτό το θλιβερό για την πολιτική ιστορία του τόπου κεφάλαιο», για να κάνει αυτός και οι όμοιοί του ανενόχλητοι και χωρίς άγχος τις δουλίτσες με τα πιόνια τους (από τη βρωμερή ψοφοδεξιά μέχρι την εξίσου βρωμερή άκρα αριστερά). Αλλά, είναι σίγουρος ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την Χρυσή Αυγή; Ή μήπως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το σάπιο σύστημα που τον υπηρετεί;
(ΥΓ): Γιατί αγχώνεται ο (πρώην σοβιετικός…) με την πιθανότητα (βεβαιότητα…) αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, λόγω 18μήνου;Φοβάται να μην το… σκάσει σαν τον σύντροφο Μαζιώτη; Όχι βεβαίως… Φοβάται ελεύθερο τον Αρχηγό (και τους υπολοίπους βουλευτές) της Χρυσής Αυγής, γιατί θα μπορεί ελεύθερα να κηρύττει την ΑΛΗΘΕΙΑ! Αυτή που τρέμουν οι ολιγάρχες του πλούτου και το σύστημα που τους υπηρετεί!
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: