Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο Ελληνικός λαός απαιτεί έλεγχο των οικονομικών όλων των κομμάτων - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τον έλεγχο των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων.
Ο Συναγωνιστής κατακεραύνωσε την προδοτική συγκυβέρνηση, τονίζοντας για ακόμη μια φορά την κατάλυση του Συντάγματος. Η τωρινή συγκυβέρνηση αποτελεί την μεγαλύτερη πολιτική αθλιότητα των τελευταίων χρόνων με αποκορύφωμα την παράνομη κράτηση του Αρχηγού και των Βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας. Επισήμανε το γεγονός ότι η μνημονιακή Χούντα αθωώνει κάθε προδότη και δεν οδηγεί κανένα κλέφτη ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Η Χρυσή Αυγή, όπως είχε καταθέσει και παλαιότερα σχετική πρόταση, είναι υπέρ της μείωσης της κρατικής χρηματοδότησης και της μη λήψης δανείων από τα κόμματα με βάση τα εκλογικά τους αποτελέσματα. Απαιτείται έλεγχος των διαφημιστικών εταιρειών και των εταιρειών δημοσκοπήσεων. Η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ της τήρησης βιβλίων γ’ κατηγορίας για όλα τα κόμματα και παραστατικών για τα οικονομικά τους.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει ελεγχθεί πολλάκις για τα οικονομικά του και έχει αποδειχθεί πεντακάθαρος!
Ο Ελληνικός λαός απαιτεί να ελεγχθούν από το ΣΔΟΕ όλα τα κόμματα, τα κανάλια και οι εκδοτικοί οργανισμοί άμεσα! Αναφερόμενος στην λασπολογική φυλλάδα "Έθνος", τόνισε ότι ενώ είχε γράψει για τα «μαύρα ταμεία της Χρυσής Αυγής» και για τα δήθεν κλεμμένα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του Αρχηγού, όταν η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός δικαιώθηκαν πανηγυρικά δεν μπήκε στον κόπο να διαψεύσει το εν λόγω δημοσίευμα.
Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής πήραν αναγκαστικά δάνεια για να πληρώσουν τις εγγυήσεις που τους επιβλήθηκαν από το κλεπτοκρατικό σύστημα, καθώς είναι Αγωνιστές χωρίς τις μεγάλες καταθέσεις που έχουν οι περισσότεροι βο(υ)λευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: