Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ”ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ” ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

isiseurope

Οι ηγέτες της τρομοκρατικής οργάνωσης του ” Ισλαμικού Κράτους” ετοιμάζονται να στείλουν στην Ευρώπη τζιχαντιστές που θα είναι μεταμφιεσμένοι ως πρόσφυγες, ανακοίνωσε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός ”Deutsche Welle”. Το συγκεκριμένο συνταρακτικό γεγονός το έμαθαν αμερικανικές μυστικές δυνάμεις μέσω αποκρυπτογράφησης κωδικοποιημένων συζητήσεων των επικεφαλών του ”ισλαμικού κράτους”. Φυσικά οι τζιχαντιστές γνωρίζουν ότι είναι αδύνατον να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, λόγω των αυστηρών ελέγχων στα αεροδρόμια.Γι’αυτό τον λόγο θα μεταμφιεστούν σε πρόσφυγες.
Σύμφωνα με τις υποκλοπές των συζητήσεων τους, τέσσερις ομάδες τζιχαντιστών του ”ισλαμικού κράτους” θα καταφτάσουν στην Τουρκία μαζί με πολλούς πρόσφυγες από τη Συρία. Στη συνέχεια,αφού τους χορηγηθούν πλαστά διαβατήρια(δεν θα είναι και τόσο δύσκολο στην Τουρκία),και θα ταξιδέψουν στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστούν οι τζιχαντιστές στα πλήθη των προσφύγων που διασχίζουν τα τουρκο-συριακά σύνορα.Το ”ισλαμικό κράτος” ξεκινάει την επίθεση του επίσημα και στην Ευρώπη.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: